Lupte

Alexandru Beşliu a cucerit AURUL la categoria 97 de kg şi este noul CAMPION NAŢIONAL de seniori U23

Alexandru Beşliu a cucerit aurul la categoria 97 de kg şi este noul campion naţional de seniori U23. Alex a intrat pe saltea în cadrul Finalei Campionatului Național Individual Seniori U23. Competiția s-a disputat în perioada 30 iulie – 1 august în Sala Ioan Kunst Ghermănescu din Lugoj.

Alexandru Beșliu, sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, antrenat de Mădălin Gorjeanu şi Ştefan Tănase, şi-a dominat de o manieră categorică adversarii de la categoria 97 de kg. Drept dovadă stă faptul că Alex s-a impus în toate cele 4 meciuri prin superioritate tehnică. Sportivul gorjean, aflat într-o formă fizică foarte bună, nu prea are însă timp de sărbătorit noul titlu obţinut la Lugoj. Alex revine rapid la antrenamente pentru că la finalul lunii urmează o altă competiţie importantă, de la care Alex Beşliu vrea să se întoarcă cu medalii, Campionatul Național de Lupte pe Plajă.

Alex Beşliu: „Sunt foarte mulțumit de rezultatul obţinut, am reuşit să îmi îndeplinesc obiectivul. Am reuşit să câştig aurul, excat ceea ce mi-am propus când am plecat de acasă. Sper ca pe viitor să merg pe acelaşi drum şi să îmi păstrez locul pe podium”.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu:”Alexandru Beşliu şi-a reconfirmat valoarea și a câștigat toate cele 4 meciuri prin superioritate tehnică. S-a simțit foarte bine pe saltea și a fost într-o formă fizică excelentă”.

Din păcate, în ultimul moment, din motive medicale, celălalt luptător legitimat la CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, Eduard Popescu, nu a făcut deplasarea la Lugoj.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu:”Eduard Popescu, din cauza unor probleme medicale nu a putut să se încadreze în categoria de greutate și nu a făcut deplasarea la Lugoj. Sperăm să fie bine și să revină curând pe saltea”.

Comment here