Baschet

Alexandru Berca: Vom întâlni echipe de tradiție din baschetul românesc, însă noi jucăm la victorie fiecare meci. Suntem foarte tineri, venim cu energie și sper ca acest lucru să fie un plus mare pentru noi

Alex, începe sezonul baschetbalistic din România! Veste bună primită de la Federația Română de Baschet. Pe 17 octombrie începe Cupa României. Cum ai primit această veste?

A.B.: O veste chiar foarte bună, o veste care ne dă aripi pentru pregatirea noastră. Am stat foarte mult fără meciuri și se simte foarte tare dorul de un meci cu intensitate.

Cum decurg antrenamentele?

A.B.: Antrenamentele sunt foarte bune pentru fiecare dintre noi. Suntem constanți, alergăm foarte mult și pot spune că ne bazăm pe apărare foarte mult.

Pe 17 octombrie începe prima competiție, Cupa României. Cum vezi grupa în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu?

A.B.: Echipele cu care suntem în grupă sunt grupări de tradiție în România, cu pretenții mari. Consider că putem să facem față foarte bine, cu oricare dintre aceste echipe.

În noiembrie, confrom calendarului RFB, începe și Liga Națională. Ce părere ai despre această grupă și cum evaluezi șansele echipei din Târgu Jiu?

A.B.: Campionatul va fi unul foarte dificil, dar nu dăm înapoi, nu mergem să jucăm cu frică. Vom facem tot posibiliul să arătăm că nu suntem doar o echipă care bifează prezențe. Vrem să jucăm la victorie fiecare meci. Suntem foarte tineri, venim cu energie și sper ca acest lucru să fie un plus mare pentru noi.

Comment here