Atletism

Adrian Garcea, a 7-a medalie de aur în 2020! Adrian Garcea: Mă bucur că am reușit să închei acest sezon competițional cu încă o medalie de aur

Multiplul campion național, gorjeanul Adrian Garcea și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur. Sportivul, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu- CS Pandurii, s-a impus, astăzi, în cursa de 8000 de metri, la Campionatul Național de Cros, desfășurat la Giroc, în județul Timiș.

Pregătit de antrenorul Ion Bură, Adrian Garcea a terminat în forță anul 2020. Multiplu campion național de seniori, acesta și-a îmbogățit palmaresul cu medalia de aur obținută la proba de 8000 de m, la Campionatul Național de Cros. Este cea de a șaptea medalie obținută în acest an de sportivul gorjean. După competiția din Banat, ultima din acest sezon competițional, Adrian Garcea s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute pe parcursul anului 2020.

„Anul 2020 a fost unul foarte bun din punct de vedere al carierei. Am obținut 7 medalii de aur : 4 la Campionatele Naționale de sală – seniori și tineret, 2 în aer liber la Campionatul Național de pistă și ultima, cea de azi, de la Campionatul Național de Cros. Pe lângă acestea am mai câștigat 2 medalii de argint și una de bronz, atât la competițiile de sală, cât și în aer liber. Cursa de la Giroc a fost una destul de ușoară, având în vedere această perioadă, dar și vremea care și-a spus cuvântul. Mă bucur că am reușit să închei acest sezon competițional cu încă o medalie de aur”, a declarat campionul gorjean.

Adrian Garcea, 21 de ani, a câștigat aurul în Banat, după ce a terminat cursa în 24:42.68. Pe locul doi a sosit sportivul de la CSM Gloria Buzău, Daniel Peter Herman, cu 24:50.98, în timp ce locul trei, cu 25:00.87, a fost ocupat de Mihai Cochior de la CS Poli Iași .

Următoarea competiție la care va lua startul Adrian Garcea va avea loc în ianuarie 2021.

Comment here