Handbal

CN Junioare 3. CSM Târgu Jiu Junioare 3, la primul meci din 2024. Sâmbătă, 27 ianuarie, ora 15.30: CS Jiul Rovinari – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu se pregătește de primul meci oficial din 2024. Sâmbătă, 27 ianuarie, echipa pregătită de Paula Martinescu va juca, în deplasare, cu CS Jiul Rovinari. Meciul contează pentru etapa 13-a din Seria H a Campionatului Național și va începe la ora 15.30.

Handbalistele pregătite de Paula Pagnejer Martinescu vor să înceapă anul bine, cu o victorie. Pentru asta trebuie să treacă de Jiul Rovinari, echipă aflată pe locul 5 în serie. Handbalistele CSM Târgu Jiu au încheiat în forță anul 2023, cu o victorie categorică, scor 39-22, la Sebeș. CSM este pe locul 4, la mică distanță de ocupantele locurilor 2 și 3 și țintește victoria la Rovinari, pentru a se menține în lupta pentru un loc pe podium. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”După vacanță de iarnă ne întoarcem pe parchet cu multă dorință de a juca, dar mai ales cu o pofta sporită de victorii. Fiind un meci în deplasare sper să evoluăm foarte bine. Trebuie să continuăm seria victoriilor pentru a ne atinge obiectivul propus la începutul campionatului. Forza Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Raisa Pagnejer, Cleopatra Pîslaru, Ana Bîrlete, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Antonia Vîrțan, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Ștefania Ciobanu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru . Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H / ETAPA 13
ROVINARI, SALA ROVINARI
SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE 2024, ORA 15.30
CS JIUL ROVINARI – CSM TÂRGU JIU 

Comment here