Handbal

CN Juniori 3, Etapa 8. Juniorii 3 CSM Târgu Jiu vor victoria în derby-ul cu ocupanta locului 2. Duminică, 28 ianuarie, ora 12.00: CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Târgu Jiu

Final de săptămână intens pentru Juniorii 3 de la CSM Târgu Jiu, care se pregătesc pentru derby-ul Seriei I, contra echipei de pe locul 2, CSS Drobeta Turnu Severin. Meciul contează pentru etapa a 8-a și va începe la ora 12.00.

CSM Târgu Jiu, liderul Seriei I, se deplasează la Severin, pentru duelul cu ocupanta locului 2, CSS Drobeta Turnu Severin. Meciul de la malul Dunării are o dublă miză pentru echipa pregătită de Vali Popescu. Pe de o parte, gorjenii vor victoria pentru a-și consolida prima poziție în clasament, iar pe de altă parte, în cazul unui succes, CSM Târgu Jiu ar intra în faza a doua a Campionatului Național cu 4 puncte. Vali Popescu consideră că un joc bun pe faza de apărare poate fi cheia victoriei contra echipei din Severin.

Vali Popescu, antrenor echipa de handbal masculin CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Jucăm cu echipa de pe locul 2 și sper să facem un joc bun, în special pe faza de apărare. Dacă vom reuși acest lucru, cu siguranță și rezultatul va fi unul pozitiv. Echipa din Severin este pe locul 2 și cred că aici va rămâne și la finalul acestei etape, iar asta înseamnă că vom merge mai departe împreună și ar fi important să luăm cele 2 puncte, pentru că avem în fața lor o victorie, cea din tur, și am merge în faza următoare cu toate cele 4 puncte”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu, Adelin Negrea, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA I / ETAPA 8
DROBETA TURNU SEVERIN, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 28 IANUARIE 2024, ORA 12.00
CSS DROBETA TURNU SEVERIN – CSM TÂRGU JIU 

Comment here