Baschet

CN U13 Masculin. Duminică, 28 ianuarie, primul turneu pentru baschetbaliștii U13 CSM Târgu Jiu. PROGRAM

Echipa de baschet masculin U13 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru primul turneu oficial din acest sezon. Echipa pregătită de Toma Popescu va juca meciurile turneului de debut la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor. Duminică, 28 ianuarie, CSM Târgu Jiu va juca cu ACS CS Drobeta Turnu Severin și CSS Târgu Jiu.

După o serie de meciuri de pregătire, pentru juniorii U13 CSM Târgu Jiu a venit și momentul debutului oficial în acest sezon. Cei mai mici baschetbaliști ai clubului nostru pornesc la drum cu gândul de a câștiga primul turneu, pentru a se califica în faza următoare a competiției. 

Toma Popescu, antrenor echipa de baschet masculin U13 CSM Târgu Jiu: ”Începe în sfârșit și campionatul celor mai mici baschetbaliști ai CSM Târgu Jiu. Pentru cei mai multi dintre tinerii sportivi vor fi primele meciuri oficiale în Campionatul Național de juniori. După ce în perioada sărbătorilor au susținut o serie de 6 meciuri amicale, acum este timpul să demonstreze că sunt pregătiți și pentru meciuri oficiale. Așteptăm cu nerăbdare acest turneu și să sperăm că vom obține calificarea pentru etapa următoare. Cel mai important este ca băieții să fie sănătoși, să se bucure de baschet și sunt convins că vor veni și rezultatele”.

LOT U13 M CSM TÂRGU JIU: Petru Damian Covrig, Alexandru Folcuți, Ciprian Răzvan Ion, Radu Andrei Pescaru, Andrei Popescu, Horia Sgondea, David Marin, Flavius Lupulescu, Octavian Bumbaru, David Nagy, David Badea, Ștefan Giurgiulescu, Ilie Făiniș, Ștefan Dincă, Andrei Darius Deaconescu, Andrei Alexandru Cândea, Yannis Nicolas Bălcescu, Tudor Crîngulescu, Ianis Trăistaru, Robert Andrei Preda. Antrenor: Toma Dorin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
TURNEU 1
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 28 IANUARIE, ORA 10.00
ACS CS DROBETA TURNU SEVERIN – CSS TÂRGU JIU

DUMINICĂ, 28 IANUARIE, ORA 15.00
CSM TÂRGU JIU – ACS CS DROBETA TURNU SEVERIN
DUMINICĂ, 28 IANUARIE 2024, ORA 20.00
CSM TÂRGU JIU – CSS TÂRGU JIU

Comment here