JunioriLupte

Lupte libere, Cupa României U20 / Pitești 27-29 mai / Luptătorul Andrei Fulger, în optimile de finală ale Cupei României U20

La prima competiție oficială din acest an, Cupa României U20, tânărul luptător Andrei Fulger, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu, s-a oprit în optimile de finală. Luptătorul gorjean a concurat la categoria 57 de Kg. Competiția s-a disputat în perioada 27-29 mai, la Pitești. 

Luptătorul gorjean pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu la CSM Târgu Jiu, dar și de profesorul Rareș Voicescu, la CSS Târgu Jiu a fost la doar câteva secunde de sferturile de finală. Andrei a pierdut în optimi, într-un meci pe care l-a dominat în cea mai mare parte, dar pe care l-a pierdut în ultimele secunde, pe fondul unei căderi fizice. Despre acest aspect a vorbit Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu. Antrenorul gorjean, care are mare încredere în elevul său, spune că trebuie lucrat mult mai mult la pregătirea fizică a tânărului sportiv, pentru a putea face față competițiilor de acest nivel.

Mădălin Gorjanu, antrenor lupte CSM Târgu Jiu: ”Andrei a pierdut în optimi. A fost un meci de infract, pierdut în ultimele 10-15 secunde, un meci pe care l-a controlat în cea mai mare parte și care s-a terminat la un scor care aduce mai mult de handbal, 18-16. A căzut fizic și este clar că trebuie să lucrăm mai mult la acest aspect. Andrei, așa cum v-am mai spus, este unul dintre sportivii la care țin foarte mult și cred cu tărie că în viitor va fi un senior cu rezultate bune”.

Andrei Fulger se pregătește acum pentru următoarele competițiile, la U23 și lupte pe plajă.

Comment here