Fotbal

1 septembrie, o zi intensă la CSM Târgu Jiu

Ca în multe alte zile de când s-a înfiinţat clubul şi, astăzi, 1 septembrie, a fost o zi intensă la CSM Târgu Jiu. Pe de o parte, cei din conducerea clubului au pus la punct detaliile pentru meciul de duminică, cu SCM Gloria Buzău, şi au parafat prelungirea contractului cu tânărul baschetbalist gorjean Octavian Ilie, iar pe de altă parte, sportivii clubului efectua antrenamentele de zi cu zi. Fie că erau pe parchet în Sala Sporturilor sau pe terenul sintetic, sportivii clubului au avut o zi intensă.

Handbalistele senioare au efectuat un antrenament de recuperare după partida de ieri cu CSM Bucureşti şi în acelaşi timp au început pregătirea pentru duelul cu Gloria Buzău, de duminică, 4 septembrie, în timp ce, baschetbaliştii seniori şi-au continuat antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon din Liga Naţională de Baschet Masculin. Lângă sală, pe terenul sintetic, activitatea grupelor de copii din cadrul secţiei de fotbal era în toi.

Sub privirile părinţilor, care şi-au însoţit copii la antrenamentul de astăzi, micuţii loveau de zor în minge. Apoi, cu privirile aţintite către indicaţiile venite de la antrenori, copii şi-au aşteptat cuminţi, cu mingea la picior, rândul să tragă la poartă. Unii dintre ei se află la primele antrenamente din viaţa lor, dar toţi erau cu ochii pe indicaţiile venite de la antrenorii lor, doi foşti fotbalişti, care au scris istorie pentru fotbalul gorjean, pe vremea când evoluau la Pandurii, Florin Popete şi Adrian Popescu. Cei doi, cu răbdare, le-au explicat copiilor câteva noţiuni de bază. Să ne uităm atenţi la poze, pentru că cine ştie, poate peste ani, pe unii dintre ei îi vom regăsi în fotbalul mare şi ne vom aduce aminte unde a început drumul lor către marea performanţă.

Pe partea cealaltă a terenului, juniorii lui Mario Găman şi Dan Staicu s-au împărţit în două echipe şi exersau anumite scheme de joc. Erau întrerupţi din când în când de antrenor, pentru indicaţii. Alături de cei doi se afla şi Cătălin Trofin, o altă glorie a pandurilor, care îşi pregătea copii pentru antrenament. Vor urma şi grupele pregătite de Sorin Vintilescu şi Alin Poenaru. Mâine, toţi se vor întoarce pe terenul de joc, pregătindu-se pentru competiţiile în care sunt implicaţi. Le dorim tuturor să fie sănătoşi şi rezultate cât mai bune! Hai CSM!

Comment here