Baschet

Weekend plin pentru CSM Târgu Jiu!

Weekend plin pentru CSM Târgu Jiu!
București – Craiova – Târgu Jiu – Timișoara – Constanța – Botoșani! Nu e un circuit de vacanță, nu e un traseu turistic, ci sunt locațiile în care familia CSM Târgu Jiu își trimite „armata” sportivă în acest weekend, în nu mai puțin de 8 competiții sportive!

Șase echipe ale CSM Târgu Jiu vor evolua la sfârșitul acestei săptămâni în competiții de seniori și juniori. Târgu Jiul va fi gazdă a unui turneu de baschet masculin rezervat juniorilor under 14 masculin, Sala Sporturilor așteptând spectatori pentru șase meciuri interesante la care vor participa, alături de gazde, ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, LPS 1 Târgu Mureș și CSS Târgu Jiu.

Tot la Târgu Jiu va juca și echipa de handbal feminin senioare, Divizia A, CSM Târgu Jiu primind vizita celor de la Tonic Oradea, sâmbătă, de la ora 12:00.

Bucureștiul va fi gazdă pentru baschetbaliștii noștri în meciul de cu Dinamo București, în etapa a 4-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duminică de la ora 18:30, dar și pentru fetele junioare U14, care vor participa la un turneu alături de CS BBB Raptors Berceni, ABC Leii București și ACS Dan Dacian București.

Rămânem la baschet feminin și vă facem cunoscut că și junioarele U18 ale CSM-ului vor juca baschet în acest weekend, la Timișoara, într-un turneu în care le vor avea ca adversare pe cele de la CSU Politehnica Timișoara, CSS Bega Timișoara și CSS Gloria Arad.

Sâmbătă, la Craiova, vor intra pe parchet și echipa de handbal – junioare 3 – a CSM-ului, care va juca în compania celor de la CSS Craiova.

Nu doar sporturile de echipă au ocupat acest sfârșit de săptămână, ci și luptătorii de la CSM, aceștia participând la turneul Final al Campionatului Naţional Individual şi al Cupei României de Seniori şi Cadeţi, la Constanța.

De la Constanța ne mutăm în nordul țării, la Botoșani, acolo unde suntem alături de atleta Alina Dumitriţa-Eremia, care va lua startul în finala Campionatului Național de Cros. Multipla noastră campioană, pregătită de antrenorul emerit Ion Bură, va lua startul în proba de 6000 m, la categoria seniori U23.

Le urăm succes tuturor sportivilor noștri în acest weekend încărcat și, indiferent de rezultate, ne dorim să creștem frumos! Hai, CSM Târgu Jiu!

Comment here