HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3, Etapa III / CSS Craiova – CSM Târgu Jiu / Radu Costel: „Plecăm cu un singur țel la Craiova, echipa să termine victorioasă după cele 60 de minute de joc”

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu se deplasează la Craiova, pentru meciul din etapa a-3-a din Seria G a Campionatului Național. Elevele pregătite de profesorul Radu Costel vor juca cu CSS Craiova. Meciul, care se dispută în Sala „Ion Constantinescu” din Bănie, este programat pentru sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 17.30.

Cele două echipe sunt vecine de clasament. CSM Târgu Jiu este pe locul 4, în timp ce echipa din Craiova este pe locul 5. Se anunță o confruntare interesantă. Antrenorul Radu Costel le-a urmărit pe jucătoarele de la Craiova în meciul pe care acestea l-au disputat în compania celor de la LPS Târgu Jiu. Antrenorul gorjean speră ca elevele sale să pună în practică ce au exersat la antrenamente și să se întoarcă acasă cu toate punctele puse în joc.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Plecăm cu un singur țel la Craiova, echipa să termine victorioasă după cele 60 de minute de joc. Încercăm să punem în practică lucrurile exersate la antrenamente. Am urmărit echipa din Craiova la meciul împotriva LPS-ului din Târgu Jiu și consider că nu este o formație de neluat în seamă. Sper să ne mobilizăm, să strângem rândurile și să practicăm un joc frumos, la finalul căruia să se bucure cel mai bun”.

CSM TÂRGU JIU: Vanesa Podarița, Laura Ghiță – portari; Alesia Cișmașu, Raluca Chiriac, Beatice Popescu, Alexandra Popescu, Alina Burlan, Alina Ungureanu, Andreea Mindoiu, Irina Ivașcu, Ștefania Bușe, Ana Maria Bîrlete, Cleopatra Pîslaru. Antrenor: Radu Costel.

Comment here