Handbal

Vineri, 29 iulie, ora 17.00: SCM U Craiova – CSM Târgu Jiu. O nouă partidă de verificare pentru handbalistele grupării gorjene

CSM Târgu Jiu va disputa, vineri, 29 iulie, a doua partidă de verificare din seria meciurilor programate în această vară în vederea pregătirii sezonului 2022-2023 din Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va deplasa în Bănie, pentru meciul cu SCM U Craiova. Meciul este programat pentru ora 17.00.

Continuă seria meciurilor de verificare pentru handbalistele CSM Târgu Jiu. După meciul disputat la începutul acestei săptămâni, la Târgu Jiu, câștigat de Craiova, scor 34-33, gruparea gorjeană întoarce vizita echipei din Craiova. Chiar dacă staff-ul echipei gorjene a fost mulțumit de cum a evoluat echipa în primul test de verificare, antrenorul secund Andrei Enache admite că mai este mult de lucru pentru ca formația gorjeană să se prezinte într-o formă cât mai bună la debutul în Liga Florilor. După perioada de pregătire fizică, antrenorii echipei din Târgu Jiu se axează acum pe stabilrea relațiilor de joc, pe omogenizarea lotului, având în vedere că la echipă au ajuns în această vară o serie de jucătoare. 

Pentru partida din Bănie, antrenorii CSM Târgu Jiu se pot baza pe tot lotul avut la dispoziție. Lipesc doar Sabine Klimek, aflată în recuperare, și mezina echipei, Vanessa Predescu, care este la lotul național de junioare al României. După partida de la Craiova, următorul test al formației gorjene este programat pentru data de 1 august, pe terenul echipei SCM Râmnicu Vâlcea. CSM Târgu Jiu va debuta în Liga Florilor, pe teren propriu, cu Dacia Mioveni, pe 28 august.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dhzukeva, Cristina Popovici, Elena Marica Bercu, Alina Ciuchiatu – Bianca Chiriță, Daniela Necula, Alexandra Gavrilă, Angela Cioca, Ana Ciolan, Pal Ceandani, Oana Bucă, Valentina Toader Trică, Cristina Boian, Katarina Pavlovic, Florența Ilie, Iulia Andrei, Ira Zinatullina. Antrenori: Liviu Andrieș și Andrei Enache. Antrenor portari: Gore Albici.

Comment here