Fotbal

Victorie de senzație a fotbaliștilor U19 CSM Târgu Jiu, în deplasare, în etapa a 6-a din play-off. Corvinul Hunedoara -CSM Târgu Jiu 1-2

Duminică, 24 martie, grupele de juniori U19 și U17 ale CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Hunedoara, pentru confruntările cu grupele de la CS Corvinul. Meciurile au contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Campionatului Național. Grupa U19 s-a impus cu 2-1 în fața hunedorenilor, prin ”dubla” lui Mihnea Tutunaru, în timp ce Grupa U17 a pierdut, scor 0-4, cu grupa similară de la Corvinul.

Un nou rezultat excelent pentru juniorii U19 de la CSM Târgu Jiu în play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național. După egalul de etapa trecută, contra Reșiței, juniorii lui Alin Poenaru și Florin Popete au înregistrat un nou rezultat notabil în faza a doua a campionatului. Gorjenii s-au deplasat cu mari probleme de lot la Hunedoara, pentru duelul cu Corvinul, având o serie de jucători accidentați sau cu diverse probleme medicale, dar s-au întors cu toate punctele acasă. Gazdele au fost cele care au deschis scorul, dar gorjenii au nu au cedat și până la pauză au reușit egalarea. Golul marcat de Mihnea Tutunaru a trimis cele două echipe la vestiare, la egalitate, scor 1-1. Băieții lui Alin Poenaru au mai avut și alte oportunități de a marca până la pauză, dara tabela a rămas neschimbată. Gorjenii și-au continuat și în repriza secundă asaltul la poarta hunedorenilor, și în cele din urmă au reușit golul victoriei. Mihnea Tutunaru a reușit dubla și a trimis punctele la Târgu Jiu.

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Un meci greu, pe un teren foarte greu. Ținând cont că am avut și 3 jucători accidentați pentru acest joc, ne-am descurcat foarte bine. Am început mai slab, am primit gol, după care am condus jocul și ne-am întrecut în ratări. Am reușit în cele din urmă să marcăm și să plecăm acasă cu toate cele 3 puncte. Felicitam băieții pentru joc și determinare”.

Etapa viitoare, pe 31 martie, CSM Târgu Jiu U19 va juca acasă, cu CSC Ghiroda și Giarmata VII.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U19
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 6
HUNEDOARA, STADION MICHAEL KLEIN2 
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 12.00
CS CORVINUL HUNEDOARA – CSM TÂRGU JIU 1-2(1-1)

În celălalt meci al zilei, în duelul grupelor U17 dintre Corvinul și CSM Târgu Jiu, echipa gazdă a avut câștig de cauză. Așa cum anticipa și antrenorul Grupei U17 a CSM Târgu Jiu, Sorin Vintilescu, echipa sa a avut parte de un meci dificil, contra unei echipe ce are în componență jucători și cu doi ani mari decât cei ai formației gorjene. Acest lucru s-a simțit în teren, iar hunedorenii s-au impus cu 4-0. ”Victorie meritată pentru gazde. Mergem mai departe, învățăm din greșeli și muncim în continuare”, a declarat Sorin Vintilescu.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 6
HUNEDOARA, STADION MICHAEL KLEIN2 
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 14.00
CS CORVINUL HUNEDOARA – CSM TÂRGU JIU 4-0

Etapa viitoare, pe 31 martie, și CSM Târgu Jiu U17 va juca acasă, cu grupa similară de la CSC Ghiroda și Giarmata VII.

Comment here