Fotbal

Juniori C, Etapa 11. Cele două grupe de juniori C ale CSM Târgu Jiu, victorii clare cu CS Novaci și Jiul Rovinari

Final de săptămână excelent și pentru grupele de Juniori C ale CSM Târgu Jiu. Grupele pregătite de Alin Poenaru, Florin Popete și Cătălin Trofin s-au impus în confruntările din etapa etapa a 11-a din Campionatul Județean rezervat juniorilor C. 

În prima confruntare, cea de sâmbătă, Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu a spulberat grupa similară de la CS Novaci, scor 9-0. Echipa lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin a controlat în totalitate partida, iar scorul final ne scutește de alte comentarii. ”A fost un meci la discreția noastră, care demonstrează că rezultatul de la Motru, din etapa trecută, a fost doar un accident, pe care sperăm sa nu-l  mai repetăm”, a declarat după victoria băieților săi, antrenorul Alin Poenaru.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Andrei Vintilescu 2g, Ianis Văcaru 2g, Ianiss Cosacu 1g, Lorenzo Nistor 1g, Darius Holdon 1g, Robert Roșca 1g, Alexandru Gurică 1g.

CSM Târgu Jiu Juniori C -Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Ionuț Frățilă, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Alberto Pîrvu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Mihai Vasiloiu, Andrei Vintilescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 11
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 16.30
CSM TÂRGU JIU – CS NOVACI 9-0(5-0)

Duminică a fost rândul Grupei 2009-Juniori C a CSM Târgu Jiu să evolueze. A fost primul pe teren propriu din retur pentru echipa pregătită de Florin Popete și Cătălin Trofin. Meciul a avut două reprize total opuse. În prima repriză, juniorii CSM Târgu Jiu nu s-au regăsit, iar Jiul Rovinari a profitat de greșelile și de indeciziile celor de la CSM, astfel că echipa din Rovinari a intrat la pauză cu 2-0 pe tabelă. În repriză secundă lucrurile s-au schimbat radical. Meciul a curs într-o singură direcție, spre poarta celor de la Rovinari. Juniorii CSM Târgu Jiu au reușit să înscrie de 5 ori și au mai avut și alte oprtunități de a marca. S-a terminat 5-2. 

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: David Bucă 2g, Gabriel Ilinca 1g, David Cucu 1g, Lukas Preda 1g.

Cătălin Trofin, antrenor Juniori C CSM 2 Târgu Jiu:”A fost un meci cu două reprize diferite. O primă repriză foarte slabă făcută de copiii nostri, cu multe greșeli individuale. Adversarii noștri au profitat de greșelile noastre și au reușit să înscrie de două ori. Repriza a doua a fost total diferită, în care am jucat foarte bine. Băieții au reușit să întoarcă rezultatul. Am marcat de 5 ori și am mai avut 3-4 ocazii clare de a marca. Vreau să-i felicităm pe copii pentru rezultatul de astăzi, dar și pentru jocul din a doua repriza”.

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Alexandru Ciocâlteu, Matei Băloi, Mario Ghinea, Tudor Grecu, Mario Gureanu, David Radu, Raul Burleanu, Dragoș Mărășescu, Gabriel Ilinca, David Bucă, Ianis Popete, Giorgio David, Lukas Preda, Rabin Popescu, Bogdan Popescu, David Feroiu, David Cucu. Antrenori: Florin Popete și Cătălin Trofin. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 11
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
DUMINICĂ, 24 MARTIE, ORA 16.30
CSM TÂRGU JIU2 – CS JIUL ROVINARI 5-2(0-2)

Comment here