FotbalJuniori

Victorie clară a juniorilor C în Campionatului Județean U15 / ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu 0-4

Duminică, 30 octombrie, echipa de Juniorii C a CSM Târgu Jiu, pregătită de Alin Poenaru şi Cătălin Trofin, a trecut cu 4-0 de Viitorul Pandurii Târgu Jiu. A fost încă o victorie clară a juniorilor C în Campionatului Județean U15.

Meciul, disputat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv, a fost unul dominat de echipa lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin. Golurile au fost marcate de Ianis Văcaru, Alex Andrei Gurică, Andrei Vintilescu și Mihai Holdon. Partida a consemnat și o situație inedită. Andrei Vintilescu a jucat împotriva echipei antrenată de tatăl său, Sorin Vintilescu, care se ocupă de grupa de juniori C a clubului Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Vintilescu junior a reușit să și înscrie un gol superb în partida câștigată de CSM Târgu Jiu.

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori C: ”Am avut un joc mult mai greu decât o arată scorul, mai ales în prima repriză când au fost ocazii la ambele porți. După pauză am fost mai proaspeti și am reușit să ne desprindem în învingători. A fost un meci special pentru Andrei Vintilescu, acesta jucând împotriva tatălui său, dar și-a invins emoțiile. Andrei a reușit să facă un joc bun și chiar să marcheze un gol frumos din lovitură libera”.

JUNIORI C
Târgu Jiu, Teren Sintetic – Complex Sportiv
Duminică, 30.10.2022, Ora 12.00
ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu 0-4

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

Comment here