BaschetJuniori

Turneul 2, Grupa F / Baschetbaliștii U15 CSM Târgu Jiu au încheiat turneul de la Oradea (29-30 octombrie). Rezultate

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu a încheiat, fără victorie, turneul de la Oradea. La finalul săptămânii, în Sala ”Antonio Alexe” s-au disputat meciurile din Turneul 2 din Grupa F. Elevii lui Adrian Roșu au jucat cu echipa gazdă, CSM CSU Oradea, cu ACS Baller Bucureşti, şi cu CSS Târgu Jiu, cealaltă reprezentantă a Gorjului din Seria F. Partidele turneului s-au disputat pe 29 și 30 octombrie.

Adrian Roşu, expert sportiv, coordonatorul secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu, care este și antrenorul Grupei U15, a făcut o scurtă radiografie a evoluției echipei în turneul de la Oradea.

Adrian Roşu, antrenor Grupa U15: ”Plecăm învinși de la Oradea. În principal nu sunt mulțumit de acest turneu. Am început foarte bine, în primul meci am respectat planul de joc pentru un sfert și jumăte, după care băieții au intrat într-o zonă crepusculară și am vazut „rasăritul” abia în sfertul 4 din ultimul meci. Personal, nu plec mulțumit de la acest turneu și sper că nici băieții. Nu ne-am îndeplinit obiectivul pentru care am venit la Oradea. Suntem totuși pe o pantă ascendentă și cu siguranță vom fi din ce în ce mai buni. Știm cum este în sport și știm că aceste progrese se fac în ani de zile. Știu că mă repet, dar îmi place că băieții vor să facă sacrificii pentru sport și sunt convins că vor lucra zilnic pentru a-și îndeplini țelurile!”

CSM Târgu Jiu U15: Aurelian Lucian Toma, David Nicolae Scrădeanu, Rareş Viorel Plăstoi, Arin Florian Plăstoi, Daniel Popescu, Ştefan Daviţoiu, Vladimir Ioan Huzu, Robert Marian Isvoranu, Rareş Toma Bălu, Darius Adrian Anuţa, Robert Daniel Andrei, Vlad Nicolae Bordînc, Antonio Mihai Vlădoiu, Patrik Constantin Logăscu, Luca Andrei Muntean, Vlad Ioan Rădulea, David Rujenescu, Răzvan Ştefan Tătaru, Călin Ştefan Morman. Antrenor: Adrian Roşu. 

JUNIORI U15 MASCULIN
Turneul 2 / Grupa F
Oradea 29-30 octombrie 2022
Arena ”Antonio Alexe”
Sâmbătă, 29.10.2022 / Ora 11.00 

CSM Târgu Jiu – ACS Baller București 35-76
Sâmbătă, 29.10.2022 / Ora 18.00
CSM Târgu Jiu – CSM CSU Oradea 23-111
Duminică, 30.10.2022 / Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu 45-85

 

Comment here