Handbal

Valentina Toader: Așteptam de mult acest moment, acela de a juca din nou împreună cu sora mea. În plus, jucăm și pentru echipa orașului nostru. Mă bucură faptul că o am din nou lângă mine, la Târgu Jiu

Căpitanul echipei CSM Târgu-Jiu din primele două sezoane de la înființarea echipei, Valentina Toader, va evolua și în sezonul următor pentru gruparea gorjeană. Mai mult, Valentina o va avea alături și pe sora ei geamănă, Ioana Daniela. Ambele s-au declarat extrem de bucuroase că vor juca din nou împreună. Valentina Toader ne-a declarat că a așteptat cu nerăbdare momentul, acela de a juca împreună cu Ioana, la senioare, pentru echipa din Târgu Jiu.

Valentina, în sfârșit a venit și un moment mult așteptat de tine, dar și de sora ta, Ioana Daniela, acela de a juca din nou împreună. Bucuria este cu atât mai mare cu cât jucați pentru echipa din Târgu Jiu.

Valentina Toader: Da, așa este. Așteptam de mult acest moment, acela de a juca din nou împreună cu sora mea. În plus, jucăm și pentru echipa orașului nostru. Mă bucură faptul că o am din nou lângă mine, la Târgu Jiu, pentru că ne-am completat de fiecare dată în teren. Într-adevăr a fost grea despărțirea una de cealaltă, mai ales că am jucat foarte mult timp împreună, dar asta nu ne-a împiedicat să ne dedicăm în continuare carierei sportive. A fost o perioadă dificilă, mai ales atunci când am jucat împotriva ei, dar noi am încercat să ne facem treaba cât mai bine în teren, indiferent de sentimentele familiale.

Cum crezi că va arata CSM Târgu Jiu în noul sezon cu noile achiziții? Va fi o echipă mai puternică?

Valentina Toader: Sper ca în noul sezon echipa să fie mult mai puternică decât în sezonul precedent. Au venit jucătoare cu experiența primei ligi, iar eu cred că ele ne vor ajuta să creștem în valoare și să devenim mult mai puternice ca echipă.

Obiectivul tău pentru acest sezon?

Valentina Toader: Cel mai important obiectiv este să fiu sănătoasă și să îmi pot ajuta echipa cât mai mult, pentru a atinge performanțele dorite.

Este posibil să se joace, din nou, cu spectatori în sală.

Valentina Toader: Ar fi foarte bine. Îmi doresc să avem alături cât mai mulți suporteri, pentru că ne-a lipsit susținerea lor. Ei ne aduceau motivarea de care aveam nevoie. Pe această cale vreau să le mulțumim că au fost alături de noi, chiar dacă a fost un an, după cum bine știți, mai ciudat și fizic nu au putut să fie alături de noi să ne susțină, dar am primit multe mesaje de susținere din partea lor. Forța CSM!

IOANA DANIELA TOADER

Comment here