Handbal

Un nou amical tare pentru handbalistele CSM Târgu Jiu. Luni, 1 august, ora 17.00: SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu îşi continuă seria meciurilor de verificare din această vară. Luni, 1 august, echipa pregătită de Liviu Andrieş se va deplasa la Râmnicu Vâlcea, pentru duelul cu ocupanta locului 3 în ediţia precedentă de campionat, SCM Râmnicu Vâlcea. Partida este programată pentru ora 17.00.

Pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu, luna august debutează cu un amical foarte tare, în faţa unui adversar de calibru din Liga Florilor. Echipa din Vâlcea, medaliată cu bronz în ediţia 2021-2022 în Liga Florilor, este fără îndoială cel mai puternic adversar cu care gruparea gorjeană se confruntă în programul de pregătire din această vară, premergător debutului în Liga Florilor. Antrenorul Liviu Andrieş chiar spunea după prima partidă amicală, că formaţia din Târgu Jiu va avea parte de adversari puternici în perioada de pregătire, tocmai pentru a putea creşte nivelul de joc al echipei până la debutul în Liga Florilor. Echipa din Târgu Jiu a arătat bine după primele partide de verificare, cele cu SCM U Craiova, iar Liviu Andrieş s-a declarat mulţumit de atitudinea fetelor şi de jocul prestat, dar spune că mai sunt multe aspecte de pus la punct. Amicalul cu Vâlcea este o nouă oportunitate pentru antrenorul gorjean de a vedea la ce nivel se situează echipa gorjeană.

Liviu Andrieş, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Începem luna august cu o partidă de verificare cu un adversar foarte puternic, cu SCM Râmnicu Vâlcea, una dintre echipele de top din Liga Florilor. Sunt sigur că vom avea parte de un test extrem de util. Obiectivul nostru în această perioadă este să punem la punct relaţiile de joc, să omogenizăm lotul, să vedem unde trebuie lucrat, pentru că doar după astfel de meciuri, cu adversari puternici, putem să vedem la ce nivel suntem şi ce trebuie să facem în continuare, pentru a putea atinge un nivel cât mai bun la debutul în Liga Florilor”. 

Singurele absenţe din lot sunt în continuare Sabine Klimek, aflată în recuperare, şi Vanessa Predescu, care se află în această perioadă cu naţionala de junioare a României la Campionatul Mondial U18, care se dispută în Macedonia de Nord.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dhzukeva, Cristina Popovici, Elena Marica Bercu, Alina Ciuchiatu – Bianca Chiriță, Daniela Necula, Alexandra Gavrilă, Angela Cioca, Ana Ciolan, Pal Ceandani, Oana Bucă, Valentina Toader Trică, Cristina Boian, Katarina Pavlovic, Florența Ilie, Iulia Andrei, Ira Zinatullina. Antrenori: Liviu Andrieș și Andrei Enache. Antrenor portari: Gore Albici.

Luni, 25 iulie, ora 11.30 – CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova 33-34
Vineri, 29 iulie, ora 17.00 – SCM U Craiova – CSM Târgu Jiu 23-25
Luni, 1 august, ora 17.00 – SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu 
Vineri – Sâmbătă, 5-6 august 2022  / Turneu Zalău
HC Zalau, CSM Târgu Jiu, CSM Slatina şi CS Bekescsaba(Ungaria)
Sâmbătă – Duminică, 13-14 august – Măgura Cisnădie – CSM Târgu Jiu (două partide de verificare între cele două echipe)
Vineri – Sâmbătă, 19-20 august – CSM Târgu Jiu – va avea două partide de verificare cu un adversar care va fi stabilit zilele următoare
Vă reamintim că programul de meciuri poate suferi modificări pe parcurs, despre care vă vom anunţa în timp util.

CSM Târgu Jiu va debuta în Liga Florilor, pe teren propriu, cu Dacia Mioveni, pe 28 august.

Comment here