BaschetJuniori

Turneu U14 Baschet Masculin(10-11 decembrie). Baschetbaliştii lui Răzvan Bratoloveanu vor juca la Ploiești. Program meciuri Turneul 3, Grupa D

Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu se va deplasa în weekend la Ploiești, pentru meciurile din cel de al treilea turneu din Grupa D din Faza a-II-a a Campionatului Naţional U14. În Sala Olimpia, tinerii baschetbaliști U14, pregătiți de Răzvan Bratoloveanu, se vor confrunta cu echipa gazdă, CSM Petrolul Ploiești, cu ACS Wild Cats Baia Mare şi cu ACSB Şoimii Albi Bucureşti. Primele două partide se vor disputa sâmbătă 10 decembrie, iar cea de-a treia duminică, 11 decembrie. 

Se anunţă trei partide dificile, dar băieţii lui Răzvan Bratoloveanu speră să se întoarcă de la Ploiești cu rezultate pozitive. Baschetbaliștii gorjenii s-au pregătit foarte bine în aceste zile premergătoare turneului 3. După modul în care s-au pregătit la antrenamente, Răzvan Bratoloveanu are încredere în jucătorii săi că vor face un turneu cât se poate de bun la Ploiești. 

Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 CSM Târgu Jiu: ”Mergem din nou la Ploiești, pentru turneul retur din faza a doua, unde avem ocazia să ne luptăm, din nou, cu trei echipe bune și să demonstrăm că suntem din ce în ce mai buni, de la meci la meci! Scopul nostru acest turneu este de a ne autodepăși și de a încerca să dam tot ce este mai bun, atât individual, cât și colectiv. Am avut discuții cu băieții, au toată încrederea mea și mergem acolo fără nicio presiune, pentru a încerca să obținem rezultate pozitive”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Rădulea, Lucian Toma, Radu Popescu, Luca Pop Manta, Bogdan Calotă, Gabriel Tismănaru, Răzvan Simionescu, Rareş Sgondea, Vladimir Gugea, Vlad Plăstoi, Marian Sprîncenatu, Ayan Irod. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

CAMPIONATUL NATIONAL – U14 MASCULIN
Grupa D / Turneul 3

Ploiești, Sala Olimpia
10-11 Decembrie 2022

Sâmbătă, 10.12.2022, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CSM Petrolul Ploieşti
Sâmbătă, 10.12.2022, Ora 16.00
CSM Târgu Jiu – ACS Wild Cats Baia Mare
Duminică, 11.12.2022, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – ACSB Şoimii Albi Bucureşti

 

Comment here