HandbalJuniori

Trofeul Oltenia Juniori 4, Ediția 8. Turneul 2 se dispută la Drobeta Tr. Severin. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu LPS Târgu Jiu și CS Viitorul Pitești. Program Turneu

Dacă echipa de junioare 4 a CSM Târgu Jiu se deplasează la Craiova pentru meciurile din Turneul 2-Trofeul Oltenia, ediția a-8-a, echipa de juniori 4, merge la Drobeta Turnu Severin, acolo unde se dispută meciurile din Turneul 2. Duminică, 11 decembrie, în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin se vor confrunta echipele CSM Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu, CSS Craiova, ACS Danubius Corabia, CSS Drobeta Turnu Severin și CS Viitorul Pitești.

În cadrul Turneului 2, CSM Târgu Jiu va juca două partide, ambele confruntări vor avea loc duminică, 11 decembrie. În prima partidă, tinerii handbaliști de la CSM Târgu Jiu se vor confrunta cu colegii lor de la LPS Târgu Jiu, de la ora 11.10, iar în cea de a doua partidă vor juca împotriva echipei CS Viitorul Pitești, de la ora 14.40.

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 4: ”Sunt două meciuri binevenite pentru cei mici care sunt nerăbdători să joace. Este un turneu benefic pentru a acumula cât mai multă experiență, dar și pentru a se acomoda cu meciurile oficiale și pentru a scăpa de emoția competiției. Așa cum vă spuneam și înainte de primul turneu obiectivul meu este să etalăm un handbal plăcut, să punem în practică ceea ce am făcut la antrenamente, dar cel mai important, îmi doresc ca la finalul fiecărui meci să-i văd bucuroși”.

JUNIORI 4
TROFEUL OLTENIA
Ediția 8 – 2022-2023
Turneul 2 Masculin
Drobeta Turnu Severin, Sala Polivalentă
Duminică, 11.12.2022
Ora 11.10 CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu
Ora 14.40 CSM Târgu Jiu – CS Viitorul Pitești

CSM Târgu Jiu Juniori 4: David Bîrlete, Cătălin Popescu, Mihai Bordușanu, Bogdan Ștefurac, Mihnea Ciobanu, David Popara, Mihai Ularu, Robert Guran, Ștefan Stănoiu Cazacu, Alexandru Penescu, Patrick Ularu, Tudor Manda, Tudor Vladimir, Darius Beuran, Vlad Călinoiu. Antrenor: Vali Popescu.

Iată programul complet al Turneului 1 de la Drobeta Turnu Severin.

Comment here