HandbalJuniori

Turneu Juniori 4 Zonă Târgu Jiu / CSM Târgu Jiu Juniori 4, primul turneul oficial din acest an / PROGRAM TURNEU

Final de săptămână important pentru Grupa Juniori 4 a CSM Târgu Jiu. Micuți handbaliști pregătiți de Vali Popescu vor participa la primul turneul oficial din acest an. Timp de două zile, în perioada 2-3 aprilie, echipa pregătită de Vali Popescu va participa la Turneul Juniori 4 Zonă Târgu Jiu, rezervat grupei de vârstă 11-13 ani. În prima etapă a turneului de la Târgu Jiu, Grupa Juniori 4 a CSM Târgu Jiu va juca cu LPS Târgu Jiu și ACS Danubius Corabia. La turneul de la Târgu Jiu vor evolua și echipele CSS Craiova și CSS Drobeta Turnu Severin. 

Dacă săptămâna trecută junioarele 4 au participat la primul lor turneu oficial din acest, acum este rândul juniorilor 4 să dispute primele meciuri oficiale din acest an. Iată ce ne-a declarat Vali Popescu, antrenorul micuților handbaliști, înainte de turneul de zonă de la Târgu Jiu.

Valentin Popescuantrenor Grupa de Juniori 4 a CSM Târgu Jiu: ”Dorința mea este să nu pun un obiectiv, să nu pun presiune pe copii, pentru ca ei să poată aborda toate jocurile cu mult curaj, fără teamă, să crească de la meci la meci, și bineînțeles să joace cu plăcere și cu zâmbetul pe buze. Nu pot spune că nu-mi doresc o calificare mai departe, dar la nivelul lor de vârsta nu stabilim obiective de performanță, singurele obiective sunt ca ei să crească și să progreseze normal. Din păcate sunt trei copii cu ceva probleme de sănătate, cu mici răceli, viroze, care au lipsit la antrenamente, dar sper ca pâna la ora jocului vor fi bine”.

„Vreau să le urez mult succes și juniorilor 4 de la CSM Târgu Jiu, la turneul zonal de la Târgu Jiu. Le doresc să joace cu încredere, curaj și să se bucure de handbal. Succes micilor handbaliști de la CSM Târgu Jiu!”, le-a transmis Dan Ilieş, expert sportiv, coordonator secţia de handbal a CSM Târgu Jiu micilor handbaliști.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Ștefan Stanoiu, Mihai Ularu, Darius Beuran, Robert Guran, Cătălin Popescu, David Honcioiu, David Bîrlete, Vlad Calinoiu, Mihnea Ciobanu, Ianis Penescu, Andrei Mornea, Tudor Manda, Dragoș Leuștean, Mihai Bordușanu. Antrenor: Vali Popescu.

PROGRAM TURNEU:
02.04.2022 Ora 13.00 CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu
03.04.2022 Ora 10.00 CSS Craiova – CSS Drobeta Turnu Severin
03.04.2022 Ora 14.30 CSS Drobeta Turnu Severin – ACS Danubius Corabia
03.04.2022 Ora 16.00 LPS Târgu Jiu – CSS Craiova
03.04.2022 Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – ACS Danubius Corabia

Comment here