Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 19 – Duminică, 3 aprilie, ora 12.00 / Handbalistele CSM Târgu Jiu continuă lupta pentru promovare în Liga Florilor / CSM Târgu Jiu – CNOPJ Baia Mare

CSM Târgu Jiu, liderul Seriei B din Divizia A, revine în lupta pentru promovare în Liga Florilor cu un meci pe teren propriu, contra formaţiei CNOPJ Baia Mare. Meciul care contează pentru etapa 19-a este programat pentru duminică, 3 aprilie, de la ora 12.00. 

După duelul din Cupa României cu Rapid Bucureşti, handbalistele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache revin în faţa propriilor suporteri şi promit o nouă victorie. Ar fi al 14-le succes stagional pentru gruparea gorjeană. În drumul către Liga Florilor, CSM Târgu Jiu ţinteşte cele 3 puncte puse în joc în partida cu Baia Mare, pentru a-şi consolida poziţia de lider, în perspectiva duelului cu U Cluj, principala contracandidată la promovare. Liviu Andrieş le cere elevelor sale să trateze meciul cu maximă atenţie, iar determinarea să fie una la cote ridicate pentru a mai pune încă trei puncte în clasament. Antrenorul gorjean speră ca publicul să fie din nou prezent la sală pentru a le susţine pe jucătoarele CSM Târgu Jiu.

Liviu Andrieş, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „Întâlnim o echipă tânără, Centrul de Excelenţă de la Baia Mare, cu jucătoare dornice de afirmare, de aceea trebuie să avem grijă și să ne impunem jocul nostru. Fetele trebuie să fie foarte agresive în apărare și cât mai exacte în atac, pentru a câștiga jocul și a pune încă 3 puncte în clasament și a ne consolida poziția de lider. Este ultimul joc înaintea meciului cu U Cluj de săptămâna viitoare și de aceea trebuie să îl pregătim și să jucăm cu gândul la acel meci. Aşteptăm publicul iubitor de handbal din Târgu Jiu să vină, din nou, alături de echipă”. 

Adversarul de duminică, CNOPJ Baia Mare, este pe locul 6 în clasamentul la zi al Seriei B, cu 19 puncte. În tur, într-un meci disputat pe 24 octombrie, CSM Târgu Jiu a câştigat destul de greu pe terenul echipei din Baia Mare, scor 35-33. 

DIVIZIA A SERIA B
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Etapa 19
03.04.2022 – Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CNOPJ Baia Mare

Comment here