HandbalJuniori

Turneu Juniori 4 / Caracal, 12-13 iunie / CSM Târgu Jiu, debut cu VICTORIE în turneul regional cu CSS Severin, scor 20-18

Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu a început turneul regional din Campionatul Național rezervat juniorilor 4, cu o victorie. Echipa antrenată de Valentin Popescu a trecut de CSS Severin, scor 20-18. Turneul se desfăşoară în perioada 12-13 iunie, în oraşul Caracal.

Debut cu victorie pentru echipa pregătită de Valentin Popescu la turneul regional. Tinerii handbalişti de la Târgu Jiu au început foarte bine meciul cu echipa din Severin şi au condus cu 5-1 pe tabela de marcaj. Severinenii au dat imediat replica şi au reuşit să întoarcă rezultatul pe tabelă, 6-5, scor cu care s-a şi încheiat prima parte a meciului. Repriza secundă a fost foarte echilibrată, CSM Târgu Jiu a condus cu 4-3, apoi echipa din Severin a trecut la conducere, scor 4-6. CSM Târgu Jiu nu a cedat şi a revenit din nou pe tabelă, scor 8-6. Ultimul gol al reprizei secunde a fost marcat de Severin, dar repriza a revenit echipei din Târgu Jiu, scor 8-7. Elevii lui Vali Popescu au început bine ultima parte şi au pus 4-1 pe tabelă. CSS Severin a echilibrat puţin disputa, dar CSM Târgu Jiu a rămas la conducere, scor 6-3 şi 7-4. Severinul a încheiat cu gol repriza, dar CSM Târgu Jiu a fost cea care a câştigat ultima parte, scor 7-5, iar la general gorjenii s-au impus cu 20-18.

Valentin Popescuantrenor Grupa de Juniori 4 a CSM Târgu Jiu: „Au început meciul cu puţină teamă, dar pe parcursul meciului s-au mobilizat surprinzător şi au reuşit să câştige. Se vede dorinţa copiilor de meciuri, de competiţii, care din pacate ne-au lipsit mai mult de un an”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Dario Bălan, Mihai Ularu, David Honcioiu 5g, Ion Vlad Călinoiu, Luca Vlad Hortopan 4g, Andrei Vlad Mezdrea, Vlad Manda, David Bîrlete, Andrei Anuţoiu 6g, Andrei Mornea, Mario Stancu 4g, Gabriel Buşă 1g, Cătălin Popescu, Mihai Cîrstea. Antrenor: Vali Popescu.

După debutul cu echipa din Severin, pentru juniori 4 de la CSM Târgu Jiu, jucătorii pregătiţi de Vali Popescu vor disputa următoarea partidă cu ACS Băileşti, de la ora 19:15. Celelalte două partide de la turneu se vor duminică, 13 iunie, prima de la ora 10:30, cu cealaltă reprezentantă a Gorjului, LPS Târgu Jiu, apoi, de la ora 16:30, tinerii handbalişti din Târgu Jiu vor juca cu echipa gazdă, CSS Caracal.

Program:
Sâmbătă, 12 iunie,
Ora 12:30 CSM Târgu Jiu – CSS Severin 20-18
Ora 19:15 CSM Târgu Jiu – ACS Băileşti
Duminică, 13 iunie

Ora 10:30 CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu
Ora 16:30 CSM Târgu Jiu – CSS Caracal

Comment here