HandbalJuniori

Turneu Junioare 4 / Rm. Vâlcea, 11-12 iunie / CSM Târgu Jiu a pierdut meciul doi din turneul regional, scor 15-32, cu CSM Slatina

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Târgu Jiu a pierdut cel de al doilea meci disputat în cadrul turneului regional din cadrul Campionatului Naţional. Echipa pregătită de Adrian Eremia a cedat, scor 15-32, cu CSM Slatina.

Handbaliste de la Târgu Jiu au început ceva mai greu meciul cu echipa din Slatina. CSM Slatina a controlat prima parte a meciului şi s-a impus cu 13-3. Jucătoarele pregătite de Adrian Eremia au mai echilibrat puţin meciul în partea secundă, dar tot echipa din Slatina a fost cea care a câştigat şi partea secundă, scor 11-7. Ultima parte a meciului a fost una destul de echilibrată, dar CSM Târgu Jiu nu a reuşit să îşi treacă în cont ultima parte a meciului, adjudecată de jucătoarele din Olt cu 8-5. Slatina s-a impus fără probleme, scor final 32-15. Raisa Copocean a fost, din nou, cea mai bună jucătoare a CSM Târgu Jiu cu 12 goluri marcate!

LOT CSM TÂRGU JIU: Elena Ivașcu, Ana Popescu 1g, Sorana Sîrbu, Alisia Grama, Andreea Mindoiu, Elena Popescu 1g, Daria Tâlmăcel, Diana Ștefu, Cătălina Ungureanu, Maria Cîrciumariu 1g, Ana Bîrlete, Elena Bușe, Cleopatra Pîslaru, Daria Rus, Raisa Copocean 12g. Antrenor: Adrian Eremia.

CSM Târgu Jiu va juca, sâmbătă, 12 iunie, ultima partidă din grupă. De la ora 17:30, handbalistele din Târgu Jiu vor juca cu echipa gazdă, CS Chimia Rm. Vâlcea. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa II alături de CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Drobeta Turnu Severin și CSM Slatina.

Comment here