JunioriLupte

Turneu de calificare la lupte libere / Constanţa, 19-21 martie/Alexandru Beşliu, CONVOCAT la lotul naţional de seniori al României!

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătit de Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase a început în forţă anul 2021. După calificările obţinute la turneele finale ale Campionatul Naţional şi Cupei României la seniori, de la Târgovişte, Alexandru Beşliu a dominat, la Constanţa, şi turneele rezervate juniorilor. Sportivul din Târgu Jiu s-a calificat fără probleme la turneele finale ale CN şi Cupei României la juniori. Mai mult, Alexandru Beşliu va fi convocat la lotul naţional de seniori al României!

Alexandru Beşliu(20 de ani, cat. 97 kg) a avut o evoluţie de excepţie în Sala Sporturilor din Constanţa, evoluţie care a atras atenţia oficialilor de la Federaţia Română de Lupte. Mădălin Gorjanu ne-a dezvăluit că Alexandru Beşliu a fost convocat la lotul naţional. Oficialii de la FRL, încântaţi de modul în care a luptat Alexandru Beşliu, au decis să-l cheme la lotul naţional de seniori al României.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu: „Alexandru Beşliu şi-a dominat toţi adversarii, de o manieră clară, şi a ocupat locul 1. Mai mult decât atât, el a atras atenţia domnilor de la Federaţia Română de Lupte şi va fi convocat la lotul naţional!”

Tânăr şi ambiţios, luptător gorjean Alexandru Beşliu, ne-a declarat că a primit cu mare bucurie şi optimism vestea convocarii la lotul naţional de seniori.

Alexandru Beşliu: „Sincer vă spun, chiar nu am cuvinte să îmi exprim bucuria. Am primit această convocare ca fiind cel mai mare cadou oferit de cineva. Le mulţumesc foarte mult celor de la Federaţia Română de Lupte pentru convocare şi pentru încrederea acordată. Este un lucru extrem de important pentru mine. Sunt nerăbdător şi în acelaşi timp foarte optimist în ceea ce priveşte prezenţa mea la lot. Este un pas foarte mare în cariera mea sportivă”.

Comment here