HandbalJuniori

Trofeul Oltenia Juniori 4, Ediția 8. Turneul 3 se dispută la Craiova. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSS Craiova și ACS Danubius Corabia. Program Turneu

Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru primul turneu din 2023. Tinerii handbaliști pregătiți de Vali Popescu vor participa la cel de al 3-lea turneu din cadrul competiției rezervată juniorilor 4, Trofeul ”Oltenia”, care în sezonul 2022-2023 a ajuns la ediția a-8-a. Cei mai mici handbaliști ai CSM Târgu Jiu se deplasează la finalul acestei săptămâni la Craiova, acolo unde se dispută meciurile din Turneul 3. Duminică, 15 ianuarie, în Sala Polivalentă din Bănie se vor confrunta echipele CSM Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu, CSS Craiova, ACS Danubius Corabia, CSS Drobeta Turnu Severin și CS Viitorul Pitești.

În cadrul Turneului 3, CSM Târgu Jiu va juca două partide, ambele confruntări vor avea loc duminică, 15 ianuarie. În prima partidă, tinerii handbaliști de la CSM Târgu Jiu se vor confrunta cu echipa gazdă, CSS Craiova, de la ora 09.50, iar în cea de a doua partidă vor juca împotriva echipei ACS Danubius Corabia, de la ora 14.40. Pentru juniorii lui Vali Popescu, turneul de la Craiova este o bună oportunitate de a reintra în ritmul partidelor oficiale. Având în vedere că este o perioadă cu răceli și viroze specifice sezonului rece, antrenorul gorjean speră să aibă tot lotul la dispoziție pentru turneul de la Craiova.

Vali Popescu, antrenor Juniori 4 CSM Târgu Jiu: ”Vrem să facem un turneu cât mai bun, în care să punem în practică ceea ce am exersat la antrenamente. Ne vom folosi de aceste două jocuri pentru a reintra în ritm, după scurta pauză de sărbători. Ca la fiecare joc și de data asta le voi cere să alerge foarte mult. Dată fiind situația actuală, cu răceli și viroze, sper ca la ora meciurilor toți copii să fie apți de joc”.

CSM Târgu Jiu Juniori 4: David Bîrlete, Cătălin Popescu, Mihai Bordușanu, Bogdan Ștefurac, Mihnea Ciobanu, David Popara, Mihai Ularu, Robert Guran, Ștefan Stănoiu Cazacu, Alexandru Penescu, Patrick Ularu, Tudor Manda, Tudor Vladimir, Darius Beuran, Vlad Călinoiu. Antrenor: Vali Popescu.

JUNIORI HANDBAL MASCULIN
Campionatul Național Juniori 4
Trofeul ”OLTENIA”
Ediția 8, 2022-2023
Craiova, Sala Polivalentă
Duminică, 15 Ianuarie 2023
Turneul 3
Duminică, 15.01.2023, Ora 09.50
CSM Târgu Jiu – CSS Craiova
Duminică, 15.01.2023, Ora 14.40
CSM Târgu Jiu – ACS Danubius Corabia

Iată programul complet al Turneului 1 de la Craiova.

Comment here