Handbal

Liga Florilor, Etapa 12 / Sâmbătă, 14 ianuarie, ora 17.30 / CSM Târgu Jiu – Gloria Bistriţa / Florenţa Ilie: ”Jucăm acasă şi avem şi suporterii alături de noi. Suntem pregătite să ne batem şi cu Bistriţa”

CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru una dintre cele mai dificile confruntări din acest tur de campionat. Sâmbătă, 14 ianuarie, la Târgu Jiu vine Gloria Bistriţa, una dintre cele mai puternice echipe din handbalul românesc, grupare care are obiective importante în acest sezon din Liga Florilor. Partida contează pentru etapa a-12-a din Liga Florilor şi va începe la ora 17.30. ”Suntem pregătite pentru acest meci. Jucăm acasă şi avem şi suporterii alături de noi şi suntem pregătite să ne batem cu oricine. Suntem pregătite să ne batem cu Bistriţa”, a declarat Florenţa Ilie, care a prefaţat puternicul duel de la finalul acestei săptămâni.

După calificarea senzaţională în turul următor al Cupei României, în dauna echipei SCM U Craiova, echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache revine sâmbătă, 14 ianuarie, pe parchetul din Sala Sporturilor. Gorjencele vor avea parte de un examen destul de dificil, de această dată în Liga Florilor, contra formaţiei Gloria Bistriţa. În ciuda palmaresului şi a componenţei lotului Bistriţei, handbalistele de la CSM Târgu Jiu sunt pregătite şi hotărâte să se lupte cu mult mai titrata adversară. Perioada excelentă prin care trece echipa pregătită de Liviu Andrieş a adus un plus de încredere în vestiarul echipei. Cu încredere aşteaptă partida cu Bistriţa şi Florenţa Ilie, extrema CSM-ului. Handbalista spune că susţinerea publicului va fi un atu important în lupta contra Bistriţei. În plus, Florenţa Ilie crede în unitatea grupului de la CSM Târgu Jiu, care poate fi un alt atu redutabil în partida de sâmbătă. 

Florenţa Ilie, CSM Târgu Jiu: ”Suntem pregătite pentru acest meci, aşa cum am fost pregătite şi pentru celelalte partide. Am creat la Târgu Jiu o echipă, cu un nucleu bine sudat. Jucăm acasă şi avem şi suporterii alături de noi, care sunt în număr din ce în ce mai mare, de la meci la meci, şi suntem pregătite să ne batem cu oricine. Nu ştiu cât de mult contează că partida este televizată, noi oricum jucăm să câştigăm, pentru că la noi acasă vrem să fim nişte luptătoare şi cred că le va fi foarte greu adversarelor noastre de la Bistriţa. Ştim că Bistriţa este o echipă solidă, dar şi celorlalte echipe tari din campionat, Vâlcea sau Cisnădie, le-am pus probleme şi chiar am câştigat cu unele dintre ele. Sunt sigură că în acest meci grupul va face diferenţa. Suntem pregătite să ne batem cu Bistriţa, pentru asta venim în fiecare zi aici şi ne antrenăm. Am avut emoţii la început de campionat, când eram o echipă nou-promovată, dar acum cred că aceste emoţii s-au dus, dar la cum arată clasamentul acum, nici nu mai contează că suntem o echipă nou-promovată”.

*În premieră de la promovarea echipei noastre pe prima scenă a handbalului românesc, un meci din Liga Florilor este transmis în direct de la Târgu Jiu. Partida dintre CSM Târgu Jiu şi Gloria Bistriţa va fi transmisă în direct de postul de televiziune Pro Arena, post care deţine drepturile de televizare a partidelor din Liga Florilor. 

*IMPORTANT. Datorită interesului mare pentru jocul dintre CSM Târgu Jiu și CS Gloria Bistrița, s-au pus la vânzare bilete la sediul CSM Târgu Jiu( B-dul Constantin Brâncuși nr.6). Biletele se pot cumpăra și înaintea jocului, începând cu orele 16:00! Prețul unui bilet este de 15 lei, copiii în vârstă de până la 18 ani beneficiază de gratuitate (în baza unui act doveditor și în limita locurilor disponibile în tribune). Va așteptăm alături de noi!

 

 

 

Comment here