BoxJuniori

Tinerii pugiliști pregătiți de Petrișor Gănănău vor participa la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor. Gala va avea loc duminică, 20 noiembrie

Secția de box a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă competiție la finalul acestei săptămâni. Trei dintre tinerii pugiliști pregătiți de Petrișor Gănănău vor participa la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor. CSM Târgu Jiu va fi reprezentat la această competiţie de Amelian Istrătescu(16 ani), la categoria 75 de Kg-juniori, Andrei Frunzaru(17 ani), categoria 75 de Kg-tineret, şi Ianis Mateiescu(11 ani), la categoria 30 de Kg. Gala va avea loc duminică, 20 noiembrie. 

După participarea, luna trecută, la Craiova, la Campionatul Național de Cadeți Masculin, juniorii pugiliști de la CSM Târgu Jiu vor urca din nou în ring. Fostul mare pugilist gorjean Petrișor Gănănău, cooptat în acest an ca antrenor în cadrul secției de box a CSM Târgu Jiu, se va deplasa, cu tinerii săi elevi, în vestul țării, lângă Oradea, la Girișu de Criș, acolo unde gorjenii vor să aibă o evoluție cât mai bună. ”Este și o bună oprtunitate pentru a pregăti viitoarele competiții. Eu îmi doresc cât mai multe meciuri pentru acești sportivi, îmi trebuie cât mult mai multe sparing-uri pentru ei, dar și meciuri oficiale. Facem acest lucru pentru că avem gânduri mari pentru anul viitor, când vrem să ne impunem cu acești copii atât în Cupa României, cât și în campionat”, ne-a declarat înainte de plecarea spre Oradea, antrenorul Petrișor Gănănău. 

Tânărul pugilist Amelian Istrătescu a scris deja istorie pentru secția de box a CSM Târgu Jiu. Amelian a fost primul pugilist al secției de box a CSM Târgu Jiu care a participat la o competiție oficială. Acesta a reprezentat CSM Târgu Jiu în cadrul Campionatul Național de Cadeți, care a avut loc la Craiova în perioada 24-30 octombrie. La Girișu de Criș, Amelian Istrătescu, pregătit la CSM Târgu Jiu de fostul mare pugilist gorjean Petrișor Gănănău, va urca în ring la categoria 75 de Kg. ”Amelian este la început de drum, dar sunt sigur că va fi cât de curând campion național. Eu sunt foarte sigur de talentul și ambiția acestui sportiv, iar obiectivele noastre sunt îndrăznețe. Amelian își dorește să ajungă campion mondial. Este mult de muncă, dar eu voi fi alături de el, ca și de ceilalți sportivi ai clubului, și împreună putem demonstra că putem și merităm să fim campioni”, ne-a declarat Petrișor Gănănău, încrezător în talentul și ambiția lui Amelian Istrătescu. 

Un alt pugilist gorjean care va urca în ring la Girișu de Criș este Andrei Frunzaru, la categoria 75 de Kg-tineret. Acesta se află la debutul său într-o competiție importantă pentru CSM Târgu Jiu. A început boxul la clubul nostru sub îndrumarea lui Petrișor Gănănău. ”Este un copil talentat, ambițios, care a început boxul din momentul în care eu am venit la CSM Târgu Jiu. Își dorește foarte mult să câștige o medalie la campionatele naționale”, a spus Gănănău despre Andrei Frunzaru. 

Andrei Frunzaru la o ședință de pregătire cu antrenorul Petrișor Gănănău.

Ianis Meteiescu, de doar 11 ani, este mezinul secției de box care va urca în ring la finalul acestei săptămâni. Și el a început primele antrenamente și a început să deprindă tainele sportului cu mănuși de la Petrișor Gănănău. Și Ianis are obiective îndrăznețe în acest sport. Vrea să devină campion național. ”Cu siguranță va reuși acest lucru, pentru că este un băiat foarte muncitor, determinat să facă performanță în acest sport. Eu îmi doresc să fie mai mulți copii, așa cum este Ianis”, a spus Gănănău despre mezinul secției de box.

Ianis se pregătește și el intens pentru marea performanță.

GALA KING OF THE RING 2022
Girişu de Criş, Oradea, Bihor
Duminică, 20.11.2022
CSM Târgu Jiu va fi reprezentat la această competiţie de Amelian ISTRĂTESCU(16 ani), la categoria 75 de Kg, Andrei FRUNZARU(17 ani), categoria 75 de Kg-tineret, şi Ianis MATEIESCU(11 ani), la categoria 30 de Kg.

Comment here