HandbalJuniori

Junioarele 3 încep returul în Seria J. Vor victoria în confruntarea de la Novaci. Duminică, 20 noiembrie, ora 12.00: CS Novaci – CSM Târgu Jiu

Duminică, 20 noiembrie, junioarele 3 încep returul în Seria J, cu un meci în deplasare, la Novaci. Partida contează pentru etapa a-6-a, prima din retur, și este programată pentru ora 12.00 în sala de sport a Liceului Teoretic din Novaci. 

Junioarele pregătite de Radu Costel vor să înceapă returul cu o victorie pentru a-și consolida locul pe podiumul Seriei J. CSM Târgu Jiu este pe locul 3 în clasament, cu 6 puncte acumulate la finalul turului. Fetele s-au pregătit bine pentru acest meci și se deplasează la Novaci cu gândul doar la victorie. Antrenorul Radu Costel are și ceva probleme de lot. Două dintre jucătoarele sale sunt incerte pentru meciul de duminică.

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Gândul nostru se îndreaptă la acest meci către punctele victoriei. Ne-am pregătit bine, însa nu scăpăm de probleme medicale din lot. Alexandrei Popescu i s-a alăturat și Ștefania Bușe. Pe aportul acestora nu ne putem baza sută la sută, ultima accidentându-se joi seara, iar Alexandra înca se află în perioada de recuperare după entorsă. La Novaci voi încerca să trimit pe teren, pe durata celor 50 de minute, mai multe formule de echipă. Încercăm să punem la punct faza defensivă, care a avut de suferit în confruntarea anterioară, iar pentru atac, urmăresc să eliminăm greșelile individuale, de prindere-pasare și aruncare la poartă. Sper că fetele vor răspunde pozitiv cerințelor mele și că vor reuși să facă un joc frumos, după dușul rece de la Petroșani. Au nevoie de încredere în forțele proprii pentru meciurile ce vor urma”.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Andrada Văduva, Cleoptara Pîslaru, Andreea Mindoiu, Dana Țoțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Raisa Pagnejer, Maria Cîrciumariu, Beatrice Popescu, Alexandra Popescu, Ștefania Bîlteanu, Ștefania Ciobanu, Ștefania Bușe. Antrenor: Radu Costel.

JUNIOARE 3
Campionatul Naţional Junioare 3
Novaci, Sala de Sport a Liceului Teoretic Novaci
Seria J, Etapa 6
Duminică, 20.11.2022, Ora 12.00
CS Novaci – CSM Târgu Jiu

 

Comment here