EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

Super lovitură dată de CSM Târgu-Jiu! Ambele meciuri din Turul 3 al EHF, disputate pe teren propriu. CSM Târgu Jiu – HK Onnereds(Suedia), pe 18 și 19 noiembrie 

Lovitură de imagine dată de oficialii Clubului Sportiv Municipal din Targu-Jiu. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrie Enache va disputa, pe teren propriu, ambele meciuri din Turul 3 al EHF, pe 18 și 19 noiembrie 2023. CSM Târgu Jiu va juca cu HK Onnereds(Suedia).

Calificarea în grupele EHF se joacă la Târgu-Jiu! Echipa de handbal feminin a CSM va juca în Turul 3 din European League Woman 2023-2024, cu Onnereds HK din Suedia. După ce Onnereds HK a trecut de austriecele de la Hypo Niederosterreich, reprezentanții clubului gorjean au luat legătura cu oficialii clubului suedez și, după câteva zile de negocieri, au ajuns la o înțelegere privind disputarea celor două partide în orașul lui Brâncuși.

Primul meci se va juca pe 18 noiembrie 2023, chiar de ziua de naștere a directorului CSM Târgu-Jiu, Robert Bălăeț, care speră să primească victoria drept cadou. Va fi o sărbătoare și pentru suporterii din județ, care au posibilitatea să asiste la meciuri de nivel superior și să încurajeze echipa pentru calificarea în grupele EHF, șansele crescând ca urmare a disputării partidelor pe teren propriu.  

Echipa din Suedia nu este una de neglijat. Onnereds a terminat campionatul pe locul 3, dar antrenorul gorjencelor, Liviu Andrieș, afirmă că CSM are atuu-urile unei competiții interne superioare și disputării celor două partide pe teren propriu. Este o premieră pentru o echipă de handbal feminin din Târgu-Jiu să evolueze în cupele europene. Tehnicianul gorjencelor spune că este o realizare enormă pentru o formație înființată de puțin timp.

INTERVIU AUDIO LIVIU ANDRIEȘ:

 

Comment here