Handbal

SOLD OUT! Suporterii CSM Târgu Jiu au cumpărat deja toate biletele pentru meciul cu CSM București

Prima partidă pe teren propriu a CSM Târgu Jiu din returul Ligii Florilor, cu CSM București, se va disputa în Sala Sporturilor cu casa închisă! UN SOLD OUT ISTORIC! VĂ MULȚUMIM TUTUROR PENTRU SUSȚINERE!

Gorjenii sunt atrași de handbalul spectacol din Liga Florilor, iar asta se observă din numărul mare de participanți la meciurile echipei noastre din Liga Florilor MOL. Situată pe locul 8 în clasament, CSM Târgu Jiu este fără îndoială surpriza plăcută din Liga Florilor, iar suporterii gorjeni își arată susținerea pentru echipa de handbal a CSM Târgu Jiu, participantă în premieră sezonul acesta în Liga Florilor. Fanii echipei noastre au cumpărat deja toate biletele pentru prima partidă din returul Ligii Florilor, de pe teren propriu, cu multipla campioană a României, CSM București, din 8 februarie, de la ora 18.00. Pe lângă abonamentele achiziționate încă de la începutul sezonului, biletele puse la vânzare au fost epuizate cu aproape o săptămână înainte de acest meci.

Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache vor juca meciul cu CSM București, liderul din Liga Florilor, într-o atmosferă de vis, având alături al 8-lea jucător, minunatul public de la Târgu Jiu!

Vă reamintim că accesul în Sala Sporturilor se va face miercuri, 8 februarie, doar pe baza unui bilet sau abonament.

 

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023

Etapa 15
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Miercuri – 8 februarie 2023, Ora 18.00
CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI

Comment here