HandbalJuniori

Seria J, Etapa 8 / Junioarele 3, ultimul meci din acest an. Duminică, 4 decembrie, ora 13.00: CSS Sibiu – CSM Târgu Jiu

Calificate deja în Grupele Speranță, elevele lui Radu Costel se deplasează duminică, 4 decembrie, în Ardeal, la Sibiu, pentru duelul cu CSS Sibiu. Meciul contează pentru etapa a-8-a din Seria J a Campionatului Național și este ultimul din acest an pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu. Partida este programată de la ora 13.00. ”Ne jucăm șansa la Sibiu, unde vom încerca să avem o evoluție cât mai bună”, ne-a declarat antrenorul Radu Costel.

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va încheia seria meciurilor din acest an cu o partidă dificilă, în deplasare, pe terenul echipei de pe locul 2, CSS Sibiu. Cu obiectivul deja îndeplinit, calificarea în Grupele Speranță, elevele lui Radu Costel, care și-au asigurat locul 3 în clasament cu trei etape înainte de final, merg la Sibiu cu gândul să facă un meci cât mai bun și, de ce nu, să obțină chiar victoria. Antrenorul gorjean își dorește atitudine și determinare de la jucătoarele sale în ultima partidă din acest an. 

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Mergem la Sibiu cu obiectivul deja îndeplinit. Fiind un pic mai relaxați, vom aborda confruntarea de pe altă poziție față de adversare. Ne jucăm șansa încercând să prezentăm o evoluție cât mai bună, dar nu va fi un capăt de țară dacă vom pierde. În jocurile pierdute important este modul în care ieși învins. Voi urmări, așa cum am făcut tot timpul, determinarea și atitudinea fetelor. Sper să revenim la Târgu Jiu cu întregul lot valid”.

După meciul de la Sibiu, pentru junioarele 3 va urma o lunga vacanță competițională. Ultimele două etape ale Seriei J, din Grupele Geografice, se vor disputa tocmai în februarie, pe 19 și 26 la Vulcan și, acasă, cu CSS Petroșani.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Ștefania Bîlteanu, Ștefania Bușe, Andrada Văduva, Cleopatra Pîslaru, Andreea Mindoiu, Daniela Țoțan, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Raisa Pagnejer, Ștefania Ciobanu, Maria Cîrciumariu, Ștefania Chimerel, Ana Maria Bîrlete. Antrenor: Radu Costel.

JUNIOARE 3
Campionatul Naţional Junioare 3
Sibiu, Sala Sport Școala Gim. Nr. 18
Seria J, Etapa 8
Duminică, 04.12.2022, Ora 13.00
CS Sibiu – CSM Târgu Jiu 

Comment here