FotbalJuniori

Sâmbătă, 5 noiembrie, Juniorii D și E de la CSM Târgu Jiu, fotbal cu zâmbetul pe buze pe Stadionul Municipal. Galerie FOTO

Fotbal cu zâmbetul pe buze pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, astăzi, 5 noiembrie. A fost o adevărată sărbătoare a fotbalului juvenil pe Municipalul târgujian, unde cele patru echipe de Juniorii D și E ale CSM Târgu Jiu au jucat între ele în cadrul etapei a-10-a din cadrul campionatului județean rezervat juniorilor D și E.  Ziua a fost deschisă de Juniori D, de la ora 09.30, în timp ce juniorii E au evoluat de la ora 11.00. 

Bucuria micilor fotbaliști de la CSM Târgu Jiu a fost cu atât mai mare cu cât meciurile s-au disputat pe Stadionul Municipal.  Copii au profitat din plin de oportunitatea de a juca pe Municipal și au oferit un fotbal de calitate, cu goluri multe și faze bine lucrate la antrenamente. Grupele pregătite de Mario Găman și Bobi Staicu, dar și cele pregătite de Florin Popete, Cătălin Trofin și Adi Popescu au contribuit din plin la spectacolul fotbalistic aplaudat de părinții și spectatorii veniți la stadion. 

Iată ce ne-au declarat antrenorii de la cele 4 grupe de juniori ai CSM Târgu Jiu imediat după partidele de astăzi.

Mario Găman, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori D și E: „A fost cu adevărat o zi de excepție pentru clubul nostru. Am văzut la lucru copii de la toate cele patru echipe, în două meciuri foarte bune pentru ceea ce vrem să construim în viitor. Ce este mai frumos și mai motivant pentru un copil decât să joace un meci oficial pe un asemenea stadion! Cu multă răbdare și cu multă muncă se creează o familie superbă în acest proiect fotbalistic. Indiferent de rezultatele înregistrate, toți copii au părăsit arena în aplauzele părinților și spectatorilor. A fost o propagandă extraordinară pentru fotbalul gorjean. Felicitări tuturor!”. 

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori D și E: ”Am întâlnit două echipe foarte bune, care joacă de mult timp împreună și asta s-a văzut pe toată durata partidelor. Băieții mei au încercat să se ridice la nivelul lor, dar omogenitatea și valoarea individuală a copiilor pregătiți de Mario și Bobi și-a spus cuvântul. Dincolo de rezultate a fost o zi în care juniorii CSM Târgu Jiu s-au bucurat de fotbal, au gustat din plin fiecare moment petrecut pe un asemenea stadion, unde sperăm să-i vedem jucând și atunci când vor ajunge la seniori. Felicitări tuturor copiiilor pentru efortul depus!”.

Bobi Staicu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori D și E: ”Au fost două partide frumoase pentru ambele echipe, în contextul în care s-au desfășurat pe Stadionul Municipal. Și pe această cale vrem să mulțumim pentru sprijin domnului primar Marcel Romanescu și directorului CSM Târgu Jiu pentru că s-au ținut de cuvânt și au făcut posibil ca acești copii să se bucure de jocuri pe Stadionul Municipal. Copiii au fost susținuți din tribună de părinți, care au venit în număr mare la stadion. Sperăm ca băieții noștri, indiferent din ce grupă fac parte, să crească frumos și pe cei mai mulți dintre ei să-i vedem la echipa mare de fotbal a CSM-ului”. 

JUNIORI D
Stadionul Municipal Târgu Jiu
Sâmbătă, 05.11.2022, Ora 09.30
Etapa 10
CSM Târgu Jiu2 – CSM Târgu Jiu

În confruntarea dintre cele două echipe de juniori D ale CSM Târgu Jiu au marcat Radu Lumezeanu(2) și David Bucă(1).

CSM Târgu Jiu2 Juniori D, Grupa 2010: Robert Bibanu, Patrick Drugea, David Feroiu, Mihai Marcu, Ianis Miuţ, Darius Peagu, Ianis Sandu, Gugu Sârbu, Radu David, Gabriel Truță, Daria Popescu, Sergiu Vlădescu, David State, Andrei Dănescu, Nicoliță Vlădulescu, Raul Burlan, Dragoș Leuștean, Ioan Brânzan, Ianis Blaj, Rareș Orzan. Antrenori: Florin Popete şi Cătălin Trofin.

CSM Târgu Jiu Juniori D – Grupa 2011: Popescu Ștefan(gk), Grecu Tudor, Hodoiu Gabriel, Gureanu Mario, Bucă David, Ilinca Gabriel, Hodoiu Cristian, Lumezeanu Radu, Teodorescu Radu, Ionică Andrei, Băloi Matei, Stăniloiu Leonard, Pop Andrei, Ghinea Mario, Folcuț Sebi, Neamțu Robert, Ivașcu Rareș, Lunceanu Ianis, Predescu Radu, Pescartu Radu, Benegui Mario, Motorga Rareș, Dima David. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

JUNIORI E
Stadionul Municipal Târgu Jiu
Sâmbătă, 05.11.2022, Ora 11.00
Etapa 10
CSM Târgu Jiu2 – CSM Târgu Jiu

În confruntarea dintre cele două echipe de juniori E ale CSM Târgu Jiu au marcat  Ianis Fâciu(5), Laurențiu Chirtibus(4), Denis Ricu(3), Stoenescu Sebi(3), Raul Grindeanu(2), Alexandru Neferu(2), Răzvan Neferu(1), Sebi Nicolcescu(1), Jaiden Covercă(1), Casian Schînteie(1), Mario Pană(1) și Fabian Dănescu(1).

CSM Târgu Jiu2, Juniori E Grupa 2012-2013: Dragoş Bunea, Ianis Cocheci, Bogdan Catană, Darius Iordache, Fabian Dănescu, Eduard Belgiu, Patrick Ularu, Ioan Dănău, Edi Ciobescu, Alexandru Militaru, David Săvoiu, Eduard Zlate, Alex Găman, Andrei Buzuloiu, Flavius Ceaușu. Antrenori: Florin Popete şi Adrian Popescu.

CSM Târgu Jiu Juniori E – Grupa 2012: Anghel Mihnea(gk), Dobre Rareș, Ciulavu Denis, Grindeanu Raul, Neferu Alexandru, Fîciu Ianis, Schinteie Casian, Neferu Răzvan, Țacu Robert, Neamțu David, Covercă Jaiden, Chirțibus Laurențiu, Nicolcescu Sebastian, Pană Mario, Ricu Denis, Stoenescu Sebi, Popescu Radu. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu. 

GALERIE FOTO

Comment here