FotbalJuniori

Juniori C, Etapa 5 / CSM Târgu Jiu, remiză cu CS Jiul Rovinari, scor 2-2. CSM Târgu Jiu, lider în Campionatul Județean U15. Galerie FOTO

Sâmbătă, 5 noiembrie, echipa de fotbal Juniorii C a CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 2-2, confruntarea cu CS Jiul Rovinari. Partida disputată pe Stadionul Municipal a contat pentru etapa a-5-a din Campionatului Județean U15. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Alin Poenaru şi Cătălin Trofin, se menține pe primul loc în clasament. 

După evoluțiile juniorilor D și E, Stadionul Municipal a găzduit și partida derby la nivel de juniori C, dintre CSM Târgu Jiu și CS Jiul Rovinari. A fost o partidă echilibrată, în care echipa de la Rovinari a deschis scorul în minutul 1 al confruntării. Juniorii de la CSM Târgu Jiu și-au revenit repede și au dominat prima repriză reușind să restabilească egalitatea. Golul care a adus egalarea a fost reușit de Eduard Camin. La reluare, echipa din Rovinari a avut câteva momente de dominare, dar tot juniorii CSM au reușit să marchez prin Alex Gurică și să treacă în avantaj. Un avantaj pe care l-au pierdut la ultima fază a meciului, când echipa din Rovinari a egalat și meciul s-a terminat egal, scor 2-2. În urma acestui rezultat, CSM Târgu Jiu se menține pe prima poziție a clasamentului, la egalitate de puncte cu Jiul Rovinari, dar cu un golaveraj mai bun decât al rovinărenilor.

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori C: ” A fost un meci echilibrat. Nu am început bine, pentru că am primit gol în min.1, dar apoi am dominat prima repriză. În afara golului primit în primul minut, prima parte a meciului a fost la discreția noastră, în care am reușit să și egalăm. Partea a doua a meciul a fost mult mai echilibrat și pe dominarea adversarului am reușit să preluăm conducerea. Din păcate, la ultima faza am fost egalați în urma unei lipse de marcaj”.

JUNIORI C
Campionatul Județean U15
Stadionul Municipal Târgu Jiu
Sâmbătă, 05.11.2022, Ora 12.30
Etapa 5
CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari 2-2

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Eduard Camin și Alex Gurică.

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

GALERIE FOTO

 

Comment here