Handbal

Sâmbătă, 25 mai, ora 11.00: CSM Târgu Jiu – CSM Deva. Victoria menține gruparea gorjeană în Liga Florilor

CSM Târgu Jiu a debutat cu victorie în cadrul turneului de baraj de la Mioveni, acolo unde a trecut în primul meci de Activ Ploiești, scor 31-20. Sâmbătă, 25 mai, CSM Târgu Jiu va juca cu CSM Deva, de la ora 11.00. Victoria menține gruparea gorjeană în Liga Florilor. ”Fetele trebuie să fie foarte atente, pentru că este un nou meci delicat. Trebuie să trateze cu seriozitate fiecare moment al jocului pentru a obține victoria”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș.

După prima zi a turneului, CSM Târgu Jiu ocupă primul loc, după victoria cu 31-20 în fața formației Activ Prahova. Zalăul ocupă locul secund, după ce a trecut de Deva, scor 27-22. Ziua de sâmbătă poate lămuri situația echipelor care vor evolua în Liga Florilor și în sezonul viitor. CSM Târgu Jiu și HC Zalău sunt favoritele certe în cadrul acestui turneu. Liviu Andrieș le cere însă fetelor sale atenție maximă și în partida de sâmbătă. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Este un meci la fel de delicat ca și cel cu Activ Ploiești. Fetele trebuie să fie foarte atente, pentru că este un nou meci dificil. Trebuie să trateze cu seriozitate fiecare moment al jocului pentru a obține victoria. Trebuie să fim atenți și pregătiți, pentru a evita orice surpriză neplăcută”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
TURNEU BARAJ MENȚINERE/PROMOVARE

MIOVENI, SALA SPORTURILOR
24-26 MAI 2024

LIVE PE TVR SPORT

SÂMBĂTĂ, 25 MAI 2024
ORA 11.00
CSM TÂRGU JIU – CSM DEVA

Comment here