HandbalJuniori

Sâmbătă, 20 noiembrie, ora 12.00 / Meci important pentru CSM Târgu Jiu Junioare 3/ Echipa lui Radu Costel va înfrunta CSM Slatina

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu are parte de un meci extrem de dificil, sâmbătă, 20 noiembrie, cu CSM Slatina, liderul Seriei G. Meciul, care se dispută în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 12.00, contează pentru etapa a-7-a, care încheie turul în Campionatul Național rezervat junioarelor 3. 

Elevele pregătite de Radu Costel au un test extrem de important la finalul acestei săptămâni. Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu vor întâlni liderul acestei serii, CSM Slatina, echipă care nu are nicio înfrângere. Gorjencele sunt însă hotărâte să facă un meci bun și să obțină un rezultat favorabil. 

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3:”Vom întâlni un adversar foarte greu de învins, care are o linie de clasament fără nicio înfrângere. Este un test pentru fete, dar vom da totul pe teren și vom vedea unde ne aflăm din punct de vedere valoric în perspectiva părții a doua a sezonului. După acest joc mai avem două etape, pe 4 decembrie cu HCM Craiova, acasă si în 11 decembrie, cu FEFS Craiova, în deplasare, după care vom intra în vacanța competițională. Până la cele două jocuri cu echipele din Craiova avem de trecut de această confruntare cu Slatina, în care vom da tot ce putem pe parchet pentru a scoate un rezultat bun”.

Campionatul Național Junioare 3
Seria G – Etapa 7
Sâmbătă, 20.11.2021 Ora 12.00
Sala Sporturilor din Târgu Jiu 

CSM Târgu Jiu – CSM Slatina

Comment here