BoxJuniori

Pugiliștii CSM Târgu Jiu Amelian Istrătescu și Ianis Mateiescu, la prima ediție a Galei ”Leo Box”(Arad-17.12.2022)

Cei mai tineri pugiliști ai CSM Târgu Jiu se pregătesc de ultima competiție a acestui an. La finalul săptămânii, doi dintre sportivii clubului nostru vor participa la prima ediție a Galei ”Leo Box”, la Arad. Amelian Istrătescu, la categoria 75 de Kg și Ianis Mateiescu, la categoria 30 de Kg. ”Acest turneu este important pentru palmares și pentru verificarea muncii noastre”, a declarat antrenorul Petrișor Gănănău, coordonatorul secției de box a CSM Târgu Jiu.

Sub atenta îndrumare a antrenorului Petrișor Gănănău, sâmbătă, 17 decembrie, Amelian Istrătescu și Ianis Mateiescu vor participa, la Arad, la ultima competiție a anului. Antrenorul Petrișor Gănănău a declarat că astfel de gale sunt bine venite pentru sportivii pe care-i antrenează, după antrenamentele intense pe care le execută cu elevii săi. ”Greu la antrenament, ușor în ring”, spune Petrișor Gănănău, care vrea să-i vadă la lucru pe pugiliștii săi. Pentru antrenorul gorjean turneul constituie un bun prilej de verificare pentru sportivi în vederea viitoarelor competiții de nivel național, de anul viitor. Tânărul și ambițiosul pugilist Amelian Istrătescu va urca în ring la categoria 75 de Kg cu gândul de a-și îmbogăți palmaresul. Mezinul Ianis Mateiescu, la doar 11 ani, va urca în ring la categoria 30 de Kg. 

Petrișor Gănănău, antrenor sexcția de box a CSM Târgu Jiu: ”Acest turneu este important pentru palmares și pentru verificarea muncii noastre. Sunt meciuri bune pentru dezvoltarea fizică și psihică a acestor sportivi. În astfel de turnee, în astfel de meciuri, ne putem verifica munca de la antrenamente și putem remedia anumite aspecte. Amelian are nevoie de astfel de confruntări, pentru că de anul viitor va trece la etapa de juniori, unde vor fi meciuri mult mai grele și în același timp cu sportivi care pot fi mai mari ca vârstă chiar și cu doi ani. Trebuie să fie pregătit din toate punctele de vedere. Ianis Mateiescu este un băiat talentat, mai avem de muncă și sincer nu ne grăbim, pentru că avem destul timp până la prima competiție oficială. Este ultima competiție a anului și pe această cale vrem să-i mulțumim pentru susținere domnului director Robert Bălăeț”.  

 

GALA ”LEO BOX”
Ediția I
Arad, Sala Heaven
17 Decembrie 2022
CSM Târgu Jiu este reprezentat la acest turneu de Amelian ISTRĂTESCU(14 ani, categoria 75 Kg) și Ianis MATEIESCU(11 ani, categoria 30 Kg).

”Hard work and dedication”, sub acest slogan pugiliștii pregătiți de Petrișor Gănănău trag tare pe final de an. De vineri 16 decembrie, secția de box a CSM Târgu Jiu intra în vacanță pâna pe data de 10 ianuarie.

Comment here