Fotbal

Play-off, Etapa 9. Duminică, 14 aprilie, Juniorii U19 și U17 CSM Târgu Jiu, confruntări pe teren propriu cu CSS Drobeta și ACS Luceafărul Severin

Duminică, 14 aprilie, Stadionul Municipal din Târgu Jiu găzduiește o dublă confruntare între echipele de juniori U19 și U17 de la Târgu Jiu și Drobeta Turnu Severin. În etapa a 9-a din play-off, juniorii pregătiți de Alin Poenaru, Florin Popete și Sorin Vintilescu se vor confrunta cu CSS Drobeta și ACS Luceafărul. 

Duminică, în penultima etapă din Seria a 7-a a play-off-ului, juniorii U19 vor juca cu CSS Drobeta Turnu Severin. Este ultimul meci pe teren propriu din acest sezon pentru echipa pregătită de Alin Poenaru și Florin Popete. Gorjenii sunt pe locul 5 cu 28 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul 3, cu 31 de puncte. Fotbaliștii CSM Târgu Jiu vor să încheie seria meciurile de acasă cu o victorie. În plus, gorjenii își doresc și o revanșă după partida pierdută, în tur, la Severin.

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Duminică este ultimul meci acasă din acest campionat și vrem să lăsăm o impresie bună.
Băieții sunt motivați și speram să câștigăm acest joc”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U19
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 9
TÂRGU JIU, STADION MUNICPAL
DUMINICĂ, 14 APRILIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – CSS DROBETA TURNU SEVERIN

După ce a oferit weekendul trecut surpriza campionatului, reușind să câștige în deplasare, la Dumbrăvița, juniorii U17 CSM Târgu Jiu revin pe teren propriu, pentru meciul din runda a 9-a a play-off-ului din Seria a 7-a, contra Luceafărului din Drobeta Turnu Severin. Meciul din penultima etapă a play-off-ului se anunță a fi unul intens, între două echipe care sunt vecine de clasament. Luceafărul este pe locul 3, cu 27 de puncte, iar băieții lui Vintilescu sunt pe 4, cu 25 de puncte. În cazul unei victorii a echipe noastre, gorjenii vor face rocada în clasament cu echipa din Severin. În plus, băieții lui Sorin Vintilescu vor să obțină și primele puncte în fața echipei din Severin, singura grupare în fața căreia gorjenii nu au obținut niciun punct.

Sorin Vintilescu, antrenor U17 CSM Târgu Jiu: ”Întalnim o echipă foarte imprevizibilă, capabilă să câștige orice meci, dar care și pierde când nu te aștepți. Noi venim după două victorii, moralul este la cote maxime și ne dorim să câștigăm. Este singura echipă din play-off împotriva careia nu am câștigat puncte și a venit timpul să îndreptăm acest lucru”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 9
TÂRGU JIU, STADION MUNICPAL
DUMINICĂ, 14 APRILIE 2024, ORA 14.00
CSM TÂRGU JIU – ACS LUCEAFĂRUL DROBETA TURNU SEVERIN

Comment here