Atletism

Campionatul Național de Seniori și U23 – 10.000 m, masculin și feminin, la Târgu Jiu! Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17.00 -cursa feminină, iar de la ora 18.00-cursa masculină

Stadionul ”Constantina Diță” din Târgu Jiu va reuni, în acest weekend, cei mai buni atleţi din România pe distanța de 10 000 de metri. Federația Română de Atletism şi CSM Târgu Jiu, organizează sâmbătă, 13 aprilie, pe Stadionul Municipal, Campionatul Național de Seniori și U23 – 10.000 m, masculin și feminin. ”Ne bucurăm că Federația Română de Atletism a atribuit orașului nostru posibilitatea de a organiza o asemenea competiție de nivel național. Avem un stadion foarte bun pentru atletism”, ne-a declarat antrenorul emerit Ion Bură, directorul concursului din acest weekend.

Orașul Târgu Jiu va deveni, pentru o zi, capitala atletismului românesc, și asta pentru că oficialii Federației Române de Atletism au ales orașul lui Brâncuși drept gazda pentru Ediția a III-a a Campionatului Național de Seniori și U23 la 10 000 metri, competiție în care nume grele ale atletismului din România, atât la masculin, cât și la feminin, vor fi prezente la start. Iubitorii de sport din Târgu Jiu vor avea parte de un eveniment deosebit, în care au posibilitatea să vadă la lucru câțiva dintre sportivii de elită ai atletismului românesc, care vin la Târgu Jiu cu gândul de a-și îmbogăți palmaresul cu noi medalii, dar care vor să-și depășească și propriile recorduri și, de ce nu, poate să atingă noi recorduri naționale. Sunt câteva motive pentru a fi prezenți la acest eveniment atletic găzduit de orașul Târgu Jiu, în care vom avea ocazia să urmărim o luptă extrem de spectaculoasă pentru medalii. 

Prima cursă, cea feminină, va începe la ora 17.00. Cursa masculină de 10 000 de metri va începe la ora 18.00.

Ion Bură, antrenor în cadrul secției de atletism de la CSM Târgu Jiu și director al concursului de sâmbătă, a transmis o invitație tuturor iubitorilor de sport din Târgu Jiu 

Ion Bură, CSM Târgu Jiu: ”Ne bucurăm că Federația Română de Atletism a atribuit orașului nostru posibilitatea de a organiza o asemenea competiție de nivel național. Avem un stadion foarte bun pentru atletism. Avem și tradiție în atletism, cu numeroase medalii importante obținute de sportivii din Târgu Jiu și Gorj, atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Vreau să le fac o invitație tuturor iubitorilor de sport, și în special celor care iubesc atletismul, să vină sâmbătă după-amiază pe Stadionul ”Constantina Diță”, pentru a vedea o competiție cu adevărat spectaculoasă”.

 

Comment here