Fotbal

Play-off, Etapa 8. Sâmbătă și duminică, meciuri tari pentru Juniorii U19 și U17 CSM Târgu Jiu. Gorjenii se vor confrunta cu CSS Caransebeș și CSC Dumbrăvița

Final de săptămână cu meciuri tari pentru cele două echipe de juniori U19 și U17 ale CSM Târgu Jiu, care se vor confrunta cu echipele de pe primul loc în seriile în care activează. În etapa a 8-a din play-off, sâmbătă, 6 aprilie, Juniorii U19 CSM Târgu Jiu se vor deplasa la Caransebeș, pentru duelul cu echipa care conduce Seria a 7-a U19, CSS Caransebeș. O zi mai târziu, duminică, 7 aprilie, Juniorii U17 CSM Târgu Jiu vor juca și ei în deplasare, la Timișoara, cu liderul din Seria a 7-a U17, CSC Dumbrăvița. 

Meci dificil în acest weekend pentru Juniorii U19 CSM Târgu Jiu, care merg pe terenul liderului, CSS Caransebeș. Gorjenii au un bilanț negativ cu echipa din Caransebeș în acest sezon, dar merg hotărâți în Banat să obțină primele din acest sezon în fața grupării gazdă. În plus, echipa lui Alin Poenaru și Florin Popete este pe un trend ascendent. Gruparea gorjeană vine după o serie de trei meciuri foarte bune, 2 victorii și un egal, care au săltat echipa pe locul 4 în clasament, la doar 3 puncte distanță de podiumul grupei. 

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Este un meci greu. Majoritatea jucătorilor echipei adverse sunt născuți 2005. Este singura echipă de la care nu am reușit să luăm nici un punct, nici în meciurile din campionatul regulat, nici în turul din play-off. Băieții sunt hotărâți să obțină primele puncte din confruntările cu echipa din Caransebeș”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U19
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 8
CARANSEBEȘ, STADION CFR
SÂMBĂTĂ, 6 APRILIE 2024, ORA 12.00
CSS CARANSEBEȘ – CSM TÂRGU JIU

Meci greu și pentru Juniorii U17 CSM Târgu Jiu, care merg la Timișoara pentru duelul cu liderul din seria lor, CSC Dumbrăvița. Echipa gazdă este neînvinsă în actuala ediție de campionat, cu un bilanț excepțional, de 16 victorii și un meci egal din 17 partide. Juniorii lui Sorin Vintilescu vor însă să producă surpriza în Banat. Sorin Vintilescu le cere jucătorilor săi să joace cu multă ambiție în meciul din weekend, pentru a scoate un rezultat pozitiv în acest meci.

Sorin Vintilescu, antrenor U17 CSM Târgu Jiu: ”Întâlnim cea mai bună echipă din serie, echipa ce a avut până acum un parcurs remarcabil, cu 16 victorii și un egal din 17 meciuri. Chiar dacă plecăm cu șansa a doua, vreau să jucam cu ambiție și, de ce nu, să producem surpriza”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 8
TIMIȘOARA, BAZA SPORTIVĂ GALAXY 
DUMINICĂ, 7 APRILIE 2024, ORA 14.00
CSC DUMBRĂVIȚA – CSM TÂRGU JIU

Comment here