Handbal

CN Juniori 3, G3V, Etapa 5. Handbaliștii lui Vali Popescu, duel cu liderul seriei. Duminică, 7 aprilie, ora 13.00: CSM Târgu Jiu – HC ”Talentul este Cheia” București

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu revine pe parchetul din Sala Sporturilor pentru o nouă etapă din Grupa 3 Valoare a Campionatului Național. Echipa lui Vali Popescu se va confrunta cu liderul seriei, HC ”Talentul este Cheia” București. Partida contează pentru etapa a 5-a din Grupa 3 Valoare și se va disputa duminică, 7 aprilie, de la ora 13.00. 

Meci tare la finalul acestei săptămâni pentru juniorii lui Vali Popescu, care se vor confrunta cu liderul Grupei 3 Valoare, HC ”Talentul este Cheia”. Gorjenii sunt acum pe locul 4 în Grupa 3 Valoare, cu 4 puncte, în timp ce bucureștenii sunt pe primul loc, cu 8 puncte. Se anunță o nouă confruntare dificilă pentru CSM Târgu Jiu, dar băieții lui Vali Popescu nu sunt speriați de locul ocupat în clasament de echipa vizitatoare și sunt hotărâți să scoată un rezultat pozitiv după disputa cu gruparea bucureșteană. Vali Popescu le cere jucătorilor săi să joace cu ambiție și mult curaj, fiind convins că echipa sa poate câștiga împotriva oricărui adversar din această grupă. 

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Jucăm cu echipa care se află pe primul loc, dar noi am demonstrat că suntem o echipă bună, care poate câștiga orice meci din această grupă. Sunt convins că dacă vom juca ce știm noi mai bine, atunci putem scoate un rezultat pozitiv”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu, Adelin Negrea. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 3
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 5
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR 

DUMINICĂ, 7 APRILIE 2024, ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – HC ”TALENTUL ESTE CHEIA” BUCUREȘTI

Comment here