Fotbal

Play-off, Etapa 7. Duminică, 31 martie: CSM Târgu Jiu U19 și U17, confruntări cu grupele de la CSC Ghiroda și Giarmata-Vii

Duminică, 31 martie, dublă confruntare între grupele de juniori U19 și U17 ale CSM Târgu Jiu și CSC Ghiroda. Partidele contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Campiontului Național la cele două categorii de vârstă. 

Prima confruntare a zilei este cea a grupelor U19 și va începe la ora 12.00. Se anunță un meci destul de interesant, cu o echipă care are în componență jucători care activează în echipele de Liga 3 și Liga 5 ale clubului din Ghiroda, dar care ocupă ultimul loc în Seria a 7-a din play-off. După succesul senzațional de etapa trecută, când au învins Corvinul, în deplasare, gorjenii vor toate puncte și din confruntarea cu bănățenii de la Ghiroda.

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Ghiroda are o echipă cu copii talentați, dar care luptă pe mai multe fronturi având echipă de seniori la Liga 3, dar și la Liga 5, unde acești copii sunt promovați. Sunt convins că băieții noștri vor face tot posibilul să câștige acest meci indiferent cu ce jucători se vor prezenta adversarii”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U19
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 7
TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL
DUMINICĂ, 31 MARTIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – CSC GHIRODA ȘI GIARMATA VII

Urmează de la ora 14.00 duelul grupelor de U17 de la cele două cluburi. Și aici situație este similară cu cea de la U19, cu echipa bănățeană pe ultimul loc în Seria 7 a play-off-ului. Juniorii lui Sorin Vintilescu sunt hotărâți să bifeze a doua victorie din play-off, care o poate sălta un loc în clasament. Sorin Vintilescu spune că echipa sa va intra pe teren cu un singur gând, și anume victoria în fața bănățenilor.

Sorin Vintilescu, antrenor U17 CSM Târgu Jiu: ”Avem un singur gând pentru acest meci, și anume victoria. Sunt convins că vom face un meci bun. Îi simt pe băieți foarte motivați și sper ca reușitele lor de la antrenamente să apară și in meciurile oficiale”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 7
TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL
DUMINICĂ, 31 MARTIE 2024, ORA 14.00
CSM TÂRGU JIU – CSC GHIRODA ȘI GIARMATA VII

Comment here