FotbalJuniori

O nouă etapă pentru CSM Târgu Jiu Juniori D Grupa 2010-2011 și Juniori E Grupa 2012-2013. Rezultate, marcatori și declarații

CSM Târgu Jiu2 Juniori D Grupa 2010-2011 a pierdut la limită, scor 0-1, duelul cu grupa similară a echipei Atomic Lions Târgu Jiu. Tot la limită a pierdut și echipa CSM Târgu Jiu2 Juniori E Grupa 2012-2013, scor 5-6, cu grupa similară de la Atomic.

Cu o asistență numeroasă la marginea terenului, jucătorii celor două echipei au oferit un meci frumos, echilibrat. A fost o partidă în care juniorii de la CSM Târgu Jiu au dat o replică foarte bună celor de la Atomic. De la meci la meci se vede un progres la nivelul echipei, spre bucuria antrenorilor care se ocupă de această grupă, Florin Popete și Cătălin Trofin.  

”A fost un meci frumos, în mare parte echilibrat. Copiii încep să înțeleagă și să se achite de sarcinile pe care le dăm. Ne bucurăm că de la meci la meci jocul lor se îmbunătățește”, a fost concluzia trasă de antrenorul Cătălin Trofin, mulțumit de evoluția bună a elevilor săi în acest meci.

Juniori D Grupa 2010-2011
CSM Târgu Jiu2 – Atomic Lions Târgu Jiu 0-1
Sâmbătă, 1 octombrie 2022, ora 16.30
Teren Sintetic
Antrenori: Florin Popete și Cătălin Trofin

CSM Târgu Jiu Juniori D, Grupa 2010: Iulian Sârbu, Darius Peagu, Ianis Miuț, Alexandru Bibanu, David Feroiu, Ianis Sandu, Marcu Mihai, Ștefan Căldăraru, Patrick Drugea, Gabriel Truță, Raul Burlan, Andrei Dănescu, Dabelea Popescu, Vlad Popescu, Alex Urechescu, David State, Eduard Vlădaia, David Mocescu, Dragoș Leuștean, Luca Stanciu.  

Meci extrem de animat și spectaculos la Juniori E, pierdut la limită de CSM Târgu Jiu, scor 5-6. Și în cazul copiilor pregătiți de Florin Popete și Adi Popescu, progresul este unul impresionant față de începutul de campionat.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Fabian Dănescu 2g, Darius Iordache 1g, Patrick Ularu 1g, Dragoș Bunea 1g. 

Florin Popete, antrenor juniori CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci echilibrat între două echipe de nivel valoric apropiat, în care am urmărit potențialul fiecărui copil și totodată am văzut și un meci spectaculos cu multe goluri”.

Juniori E Grupa 2012-2013
CSM Târgu Jiu2 – Atomic Lions Târgu Jiu 5-6
Sâmbătă, 1 octombrie 2022, ora 18.00
Teren Sintetic
Antrenori: Florin Popete și Adi Popescu

CSM Târgu Jiu2, Juniori E Grupa 2012-2013: Bogdan Catană, Darius Iordache, Andrei Borcan, Fabian Dănescu, Eduard Belgiu, Patrick Ularu, Vlad Dobran, Dragoş Bunea, Eduard Zlate, David Buzuloiu, Alexandru Militaru, Gill Balint, Alexandru Găman, Rareș Palcue, Ianis Cocheci, Gabriel Burlan, Ionuț Croitoru. Antrenori: Florin Popete şi Adrian Popescu.

Comment here