Fotbal

O nouă etapă în campionatele județene la juniori C, D și E. Grupele de juniori D și C ale CSM Târgu Jiu au înregistrat victorii clare cu grupele de la Jiul Rovinari

Finalul acestei săptămâni a programat o nouă etapă în campionatele județene la juniori C, D și E. Vineri, juniorii E CSM Târgu Jiu au pierdut cu CS Novaci, dar sâmbătă, grupele de juniori D și C ale CSM Târgu Jiu au înregistrat victorii clare cu grupele similare de la Jiul Rovinari.

Seria meciurilor din acest weekend a fost deschisă de cei mai mici juniori ai CSM Târgu Jiu, Juniorii E. Echipa pregătită de Adrian Popescu s-a deplasat vineri, 5 aprilie, la Novaci, pentru duelul cu CS Novaci. Meciul de vineri după-amiază a contat pentru etapa a 20-a din Campionatul Județean. După o serie excelentă de rezultate pozitive înregistrate de la reluarea campionatului, în acest weekend a venit și prima sincopă din jocul prestat de echipa lui Adrian Popescu. Plecați cu gândul la victorie la Novaci, fotbaliștii lui Adi Popescu au prins o zi mai slabă, la care s-a adăugat și starea terenului, extrem de precară, care a pus în dificultate echipa din Târgu Jiu, obișunuită cu o suprafață de joc foarte bună acasă.  

Adrian Popescu, antrenor Juniori E CSM Târgu Jiu: ”Este o înfrângere datorată în mare parte și datorită terenului sub orice critică. Nu poți să joci un fotbal cursiv, așa cum ne-am propus, pe un asemenea teren. Automat, băieții și-au mai pierdut din repere și au venit și câteva greșeli din partea noastră, și toate astea au făcut să pierdem acest joc, dar mergem mai departe”.

LOT CSM Târgu Jiu Juniori E: Luca Dragomir, Mario Zăstran, Ianis Gîrju, Ionuț Popescu, Ionuț Stanciu, Albert Șuvar, Alexandru Găman, Gill Balint, Patrick Ularu, Andrei Lăutaru, Daniel Cocheci, David Dumitrescu, Bogdan Catană, Eduard Zlate, Marius Pătru. Antrenor: Adi Popescu.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI E
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 20
NOVACI, STADION ORĂȘENESC
VINERI, 5 APRILIE, ORA 17.30
CS NOVACI – CSM TÂRGU JIU

Sâmbătă dimineața, în etapa a 20-a din Campionatul Județean, Grupa 2012 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu, s-a deplasat la Rovinari, pentru duelul cu CS Jiul Rovinari. CSM Târgu Jiu a dat peste o echipă bine pregătită, dar băieții lui Mario Găman și Bobi Staicu s-au impus fără prea mari probleme. La finalul meciului, mulțumit de evoluția echipei sale, Mario Găman și-a felicitat jucători pentru o nouă victorie. 

Mario Găman, antrenor Juniori D CSM Târgu Jiu2: ” Un joc bun împotriva unei echipe foarte bine pregătită dar copii nostrii au ascultat și au respectat exact situațiile pe care le lucrăm la antrenamente și suntem foarte mulțumiți de prestația lor de astăzi !! Felicitări tuturor !!!

În victoria de la Rovinari, pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Casian Schinteie 2g, Mario Pană 1g, Denis Rîcu 1g, Andrei Dinu 1g. 

LOT CSM TÂRGU JIU 2012: Mihnea Anghel, Eduard Belgiu, Denis Ciulavu, Nicolas Chirțibuș, Jayden Covercă, Rareș Dănescu, Rareș Dobre, Ianis Fîciu, Raul Grindeanu, Mihai Iordache, David Neamțu, Alexandru Neferu, Sebastian Nicolcescu, Mario Pană, Radu Popescu, Denis Rîcu, Casian Schinteie, Sebastian Stoenescu, Robert Țacu, Alberto Iriza, Rareș Luță, Codrin Cinciulescu, Andrei Dinu, Rareș Motorga, Patrick Voicu, Mattia Iordaiche. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI D
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 20
ROVINARI, STADION ORĂȘENESC
SÂMBĂTĂ, 6 APRILIE 2024, ORA 10.00
CS JIUL ROVINARI – CSM TÂRGU JIU2 

 

Tot sâmbătă, dar după-amiază, s-au confruntat și grupele de juniori C de la cele două cluburi, CSM Târgu Jiu și Jiul Rovinari. Si aici, câștig de cauză au avut tot juniorii CSM Târgu Jiu, care s-au impus categoric, scor 7-1, la pauză 3-0. Cea mai în formă echipă din Campionatul Județean rezervat juniorilor C, grupa pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, a dominat fără probleme partida, care a contat pentru etapa a 13-a. 

Cătălin Trofin, antrenor Juniori C Grupa 2009 CSM Târgu Jiu: ”A fost un joc la discreția noastră. Am dominat jocul din primul până în ultimul minut. Un meci in care am reusit să marcăm 7 goluri, dar am avut și multe ratări din situații clare de gol. Felicităm copiii pentru jocul prestat și pentru rezultat”.

CSM Târgu Jiu Juniori C -Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Ionuț Frățilă, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Alberto Pîrvu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Mihai Vasiloiu, Andrei Vintilescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 13
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
SÂMBĂTĂ, 6 APRILIE 2024, ORA 16.30
CSM TÂRGU JIU – CS JIUL ROVINARI 7-1(3-0)

Comment here