Baschet

Liga 1 de Baschet Masculin, Etapa 23. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu, meci tare în acest weekend. Duminică, 7 aprilie, ora 17.00: CSM 2 Petrolul Ploiești – CSM Târgu Jiu

Duminică, 7 aprilie, zi de meci pentru echipa de baschet masculin CSM 2 Târgu Jiu în Liga 1 de Baschet Masculin. Echipa lui Adrian Roșu se deplasează la Ploiești, pentru meciul din etapa a 23-a, cu CSM 2 Petrolul Ploiești. Meciul va începe la ora 17.00 și poate fi urmărit pe canalul FRBT TV. 

Meci dificil pentru baschetbaliștii lui Adrian Roșu, care încep returul din grupa echipelor satelit pe terenul grupării de pe locul 2, CSM 2 Petrolul Ploiești. Gorjenii spun că nu se sperie de locul ocupat în clasament de formația gazdă și merg la Ploiești cu gânduri pozitive. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu, care vin după câteva meciuri bune în ultima perioadă, s-au pregătit intens pentru duelul cu prahovenii. Adi Roșu este convins că băieții săi se vor mobiliza pentru confruntarea de la Ploiești. 

Adrian Roșu, antrenor CSM 2 Târgu Jiu: ”Ceea ce îmi doresc este să continuăm baschetul pe care îl jucăm în ultima perioadă. Suntem pregătiți de joc și mergem la Ploiești cu gânduri pozitive. Bineînțeles va conta foarte mult cum ne vom adapta la meci, dar noi, pe parcursul acestei săptămâni, ne-am pregătit foarte bine pentru planul lor de joc și vom da tot ce avem mai bun la Ploiești”. 

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA ECHIPE SATELIT
ETAPA 23
PLOIEȘTI, SALA SPORTURILOR OLIMPIA
DUMINICĂ, 7 APRILIE 2024, ORA 17.00

LIVE PE FRB TV
CSM 2 PETROLUL PLOIEȘTI – CSM 2 TÂRGU JIU

Comment here