Handbal

Mihaela Obedeanu: Am auzit lucruri frumoase de proiectul de la Târgu Jiu și am decis să fac acest pas

CSM Târgu Jiu s-a întărit pe linia de 9m prin aducerea Mihaelei Obedeanu. Cu experiența acumulată în meciurile din prima ligă, jucătoarea originară din Oltenița a rămas impresionată de proiectul de la Târgu Jiu și a ales să vină pe malul Jiului pentru a-și continua cariera în handbal.

Jucătoare, la fel ca mulți sportivi de performanță, a avut dificultăți în a se antrena în perioada de debut a pandemiei de coronavirus. Mihaela ne-a dezvăluit și care au fost motivele pentru care a ales CSM Târgu Jiu.

Cum a fost pentru tine perioada asta de pauză forțată? Cum te-ai antrenat? Cum te-ai menținut în formă?

A fost o perioadă dificilă, cu toate că stau la curte, însă am întâmpinat tot felul de dificultăți! În zilele în care nu aveam voie să părăsim domiciliul am lucrat cu trx-ul, am făcut forță în general. Apoi, o perioadă îmi făceam zilnic declarații și mergeam pe stadion să alerg.

Ce te-a determinat să alegi proiectul handbalistic de la Târgu Jiu?

Seriozitate conducerii și dorința mea de a avea cât mai multe meciuri în picioare. Am auzit lucruri frumoase de proiectul de la Târgu Jiu și am decis să fac acest pas.

Pe lângă obiectivul echipei care este obiectivul tău personal?

Să rămân sănătoasă și să am cât mai multe minute jucate și eficiente în același timp, astfel încât să fiu și în obiectivul echipei.

Cum te-au primit noile tale colege?

Foarte bine. Adaptarea mea la echipa nu cred că va fi o problemă.

Un mesaj pentru fanii echipei CSM Târgu Jiu și pentru iubitorii de handbal din Târgu Jiu.

Îi așteptăm la sală să ne susțină, pentru a fi al 8-lea jucător. Contează foarte mult să fie alături de noi.

Comment here