Baschet

Meci amical/ BCM U Piteşti – CSM Târgu Jiu / Miercuri, 19 februarie, ora 17.00

Baschetbaliştii antrenaţi de Claudiu Alionescu vor disputa săptămâna viitoare o partidă amicală cu liderul Grupei Galbene din Liga Naţională, BCM U Piteşti. Meciul din Trivale se va disputa miercuri, 19 februarie, de la ora 17.00.

În condiţiile în care următorul meci din campionat este abia pe 29 februarie, oficialii clubului CSM Târgu Jiu au demarat discuţiile pentru un meci amical la Târgu Jiu în compania unei echipe de top din Liga Naţională. Lispa unei brigăzi de arbitri a făcut ca oficialii gorjeni să caute altă soluţie. În aceste condiţii a apărut varianta BCM U Piteşti.

Gruparea argeşeană, antrenată de Hristu Şapera, care a trecut pe la Târgu Jiu în postura de antrenor al Energiei, evoluează în Grupa Galbenă, unde este lider.

Claudiu Alionescu s-a declarat mulţumit de faptul că echipa din Târgu Jiu are posibilitatea de a juca cu o echipă de calibrul celei din Piteşti.

„Vreau să le mulţumesc celor de la Pitești și antrenorului Şapera pentru ca au acceptat inițiativa noastră de a juca un meci amical în această perioadă. Este un meci foarte bun pentru noi în faţa unui adversar de calibru. Pentru noi este foarte bună această întâlnire, în special pentru a putea pregăti meciurile următoare, dar şi pentru a-i putea integra mai ușor și pe jucătorii nou veniți și nu în ultimul rând pentru a vedea cam pe unde ne situăm la momentul actual faţă de o echipă cum este cea din Pitești. Vom trata foarte serios acest meci, chiar dacă este unul amical. Din păcate, lipsa de arbitri, majoritatea angrenaţi în competiţii, ne-a privat de un meci la Târgu Jiu, pentru a putea bucura și publicul nostru de un adversar de calibru și pana la urma de traditie, cum este echipa din Piteşti. Ne onorează o astfel de partida și sper să ne ridicăm la nivelul ei.”

Următorul meci oficial pentru CSM Târgu-Jiu este programat pe 29 februarie, la Sighetu Marmaţiei.

Comment here