JunioriLupte

Lupte / Octavian Mitoi va reprezenta CSM Târgu Jiu în Finala Campionatului Național U20. Competiția se va desfășura la Târgu Mureș(30.09-02.10.2022)

În perioada 30 septembrie-2 octombrie, Sala Polivalentă din Târgu Mureș va fi gazda Finalelor Campionatului Național U20 la lupte libere, lupte greco romane și lupte feminine. CSM Târgu Jiu se prezintă la acest concurs cu Octavian Mitoi, care-l înlocuiește pe Andrei Fulger, care nu a primit acordul medicilor pentru a concura din cauza unei mai vechi accidentări. Octavian Mitoi va intra pe saltea la categoria 70 Kg.

Sute de juniori din țară se pregătesc de luptă pentru titlurile de campioni. Printre acești sportivi se numără și Octavian Mitoi, legitimat la CSM Târgu Jiu, unde este pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu. Antrenorul luptătorilor de la CSM Târgu Jiu ne-a declarat că Octavian Mitoi va concura la acest concurs, deși este cu o categorie de vârstă mai mică față de ceilalți participanti. În opinia antrenorului Mădălin Gorjanu, pentru tânărul luptător de la CSM Târgu Jiu, care are doar 16 ani, acest turneu este o bună oportunitate de pregătire pentru competiția din noiembrie, atunci când Octavian va concura în Finala Campionatului Național de Cadeți. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Din partea CSM Târgu Jiu va participa Octavian Mitoi. Acesta îl va înlocui pe Andrei Fulger, care nu a primit acordul medicilor pentru a concura din cauza unei mai vechi accidentări. Este normal să nu am nici o pretenție de la tânărul nostru sportiv, dar important pentru el este să aibă cât mai multe meciuri și să capete experiență pentru viitor. El este la o categorie de vârstă mai mica și noi trebuie să luăm aceste meciuri doar ca o pregătire pentru turneul care îl va avea în noiembrie. Chiar și în aceste condiții sperăm să aibă o evoluție cât mai bună”.

Octavian Mitoi, CSM Târgu Jiu

Comment here