HandbalJuniori

Junioarele 2, meci tare la Slatina / CN Junioare 2, Seria F, Etapa 3 / Sâmbătă, 1 octombrie, ora 11.00 / LPS Slatina – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu, liderul Seriei F, se va deplasa la finalul acestei săptămâni la Slatina pentru meciul din etapa a-3-a a Campionatului Național. Echipa pregătită de Andrei Enache se va confrunta cu LPS Slatina și țintește a treia victorie consecutivă. Meciul se va disputa sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 11.00.

La Slatina se anunță un meci extrem de interesant între două echipe cu punctaj maxim, dar cu CSM Târgu Jiu în postura de lider datorită golaverajului mai bun. Elevele lui Andrei Enache au început bine sezonul cu două victorii și vor să rămână pe prima poziție și după deplasarea de la Slatina. Andrei Enache este mulțumit de modul în care fetele sale au abordat începutul de campionat. 

Andrei Enache, antrenor junioare 2 CSM Târgu Jiu: ”Va fi un meci în care îmi doresc să păstrăm aceeași linie, pe care am avut-o pânâ acum și în care din nou mă interesează mai mult felul în care evoluăm decât rezultatul final. Sunt foarte mulțumit de faptul că am reușit să le fac pe aceste fete să joace cu placere, cu bucurie, pentru că eu consider că este un lucru foarte important ca în perioada asta a junioratului handbalul trebuie să rămână o pasiune pentru ele. O pasiune pe care împreună să o dezvoltăm și ușor ușor să ajungem acolo unde ele își doresc!”

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu, Ancuţa Minodora, Alesia Cismaşu, Cristina Chirea, Alina Burlan, Alexandra Vieru, Alexandra Popescu, Diana Rogoveanu, Ştefania Buşe. Antrenor: Andrei Enache.

Comment here