JunioriLupte

Lupte / Octavian Mitoi va reprezenta CSM Târgu Jiu în Finala Campionatului Național U17. Competiția se va desfășura la Odorheiu Secuiesc(11-13 noiembrie)

În perioada 11-13 noiembrie, Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc va fi gazda Finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, lupte greco romane și lupte feminine. Octavian Mitoi, pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, va reprezenta CSM Târgu Jiu la această competiție. Octavian Mitoi va intra pe saltea la categoria 71 Kg.

Una dintre ultimele competiții majore din acest an în această disciplină, Finalele Campionatului Național U17 la lupte libere, lupte greco romane și lupte feminine, adună la Odorheiu Secuiesc, sute de juniori din țară care vor lupta pentru titlurile de campioni. Printre sportivi care intră pe saltea se numără și Octavian Mitoi, legitimat la CSM Târgu Jiu, unde este pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu. Antrenorul luptătorilor de la CSM Târgu Jiu spera ca elevul său să aibă o evoluție cât mai bună la această competiție, în condițiile în care Octavian Mitoi a fost foarte aproape de o medalie la precedentele concursuri și doar lipsa de experiență a tânărului luptător gorjean a făcut ca acesta să nu urce pe podium. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Se anunță o competiție foarte disputată la Odorheiu Secuiesc, fiind una din ultimele competiții ale acestui an, care cu siguranță va aduna la start peste sute de sportivi. Doar la categoria lui Octavian Mitoi sunt 25 de sportivi înscriși până în acest moment. Tavi este un sportiv ambițios, care a fost aproape de o medalie anul acesta, atât la Cupa Românei, cât și la Costinești, la lupte pe plajă, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul și Tavi a ratat podiumul. Nu este nicio presiune pe el la această ediției, pentru că Octavian va concura la acest nivel de vârstă și anul viitor, dar sper să văd la el o evoluție mai bună față de competițiile ulterioare, evoluții care să facă din el un pretendent la medalii în anii următori”.

Tânărul luptător de la CSM Târgu Jiu se pregătește intens în aceste zile pentru competiția de la Odorheiu Secuiesc. 

 

Comment here