Lupte

Luptătorul Alexandru Beșliu, locul 4 la Turneul Final al Cupei României de Seniori. Alexandru Beşliu a intrat în concurs la categoria 97 de Kg

Alexandru Beşliu a ocupat locul 4  la Turneul Final al Cupei României de Seniori. Alexandru Beşliu a intrat în concurs la categoria 97 de Kg.

Organizate sub egida Federaţiei Română de Lupte, întrecerilor au fost găzduite de Sala Sporturilor din Năvodari, acolo unde luptătorii gorjeni au intrat în cursa pentru medalii. Alexandru Beşliu a intra pe saltea la categoria 97 de Kg, Eduard Popescu la categoria 125 de Kg, în timp ce la cadeţi, Octavian Mitoi, a concurat la categoria 71 de Kg.

Cel mai bine clasat dintre luptătorii gorjeni a fost Alexandru Beşliu. Încă junior, sportivul cu legitimare CSM Târgu Jiu -CS Pandurii, a fost foarte aproape de a urca pe podium, la seniori. A terminat însă pe locul 4.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu: „Un lucru cu adevarat încurajator a fost evoluția pe care a avut-o Alexandru Beșliu, sportivul nostru a fost foarte aprope de o medalie. Alex a arătat că poate pune probleme oricărui adversar”.

În cadrul turneului de la malul mării și-a făcut debutul în competițiile oficiale şi Octavian Mitoi, legitimat la CSM Târgu Jiu, la cadeţi. Chiar dacă nu a reușit o clasare pe podium, fiind debutant la un asemenea nivel, sportivul pregătit de Mădălin Gorjanu a avut o evoluție de apreciat.

 

 

Comment here